Món Esport
L’eliminació de l’Atlétic costa dos milions al Barça
  • CA

La gestió de Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva al capdavant del Futbol Club Barcelona encara deixa alguna sorpresa de mal gust. Quan a l’estiu l’Atlètic de Madrid va fitxar el davanter urguaià Luis Suárez per cinc milions d’euros, el Barça va anunciar que encara hi havia la possiblitat de sumar-ne sis més en variables. Doncs bé, dos d’aquests ja no podran arribar.

Una de les clàusules del traspàs de Suárez a l’Atlètic consistia en la classificació dels matalassers pels quarts de final de la Champions League. Els de Simeone, però, han caigut eliminats a mans del Chelsea als vuitens de final i aquests dos milions que el Barça podria haver percebut al respecte es queden al Wanda Metropolitano.

Suárez, altra vegada, no ha pogut ser decisiu en una eliminatòria europea. No marca fora de casa a la Champions des del 2015 i, per molt que aquest cop Simeone confiava que podria trencar la mala ratxa, no ha estat així. De fet, el davanter uruguaià va haver de ser substituït abans del minut 60 per la seva poca aportació al joc matalasser.



Més notícies
Joao Felix i Lemar, a Stamford Bridge | Europa Press
L’Atlètic no té res a fer a Europa (2-0)
Notícia: L’Atlètic no té res a fer a Europa (2-0)
Comparteix
Ja han quedat definits els vuit equips dels quarts de final
Benzema celebra el gol contra l'Atalanta | Europa Press
El Madrid, a quarts de la Champions sense patir (3-1)
Notícia: El Madrid, a quarts de la Champions sense patir (3-1)
Comparteix
Un regal del porter de l'Atalanta facilita la classificació dels blancs

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa