Les eleccions del Barça s’ajornaran

La comissió gestora del club blaugrana assumeix que els comicis no es podran celebrar el 24 de gener

El Barça ha assumit que les eleccions a la presidència no es podran celebrar el 24 de gener, tal com estava previst. En la reunió que ha mantingut aquest divendres amb el Govern, la comissió gestora presidida per Carles Tusquets ha vist impossible col·locar les urnes d’aquí a poc més d’una setmana tenint en compte les restriccions contra el coronavirus. El Procicat ha obligat el club blaugrana a respectar el confinament municipal.

En la trobada, el Barça ha demanat cobertura jurídica a la Generalitat de Catalunya perquè es pugui votar per correu ordinari, ja que com a mínim el 45% dels socis viuen fora de les deu ciutats en què s’habilitaran punts de votació. En cas que la proposta, que implicaria la modificació de la Llei de l’Esport, prosperi, les eleccions es podrien celebrar, aproximadament, d’aquí a un mes. Aquest escenari, no obstant això, és el més optimista.

Aquesta tarda, Tusquets es reunirà a partir de les set de la tarda amb els tres candidats a la presidència –Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa– i consensuarà un nou calendari electoral.

Més informació

Nou comentari