Món Esport
Les eleccions del Barça s’ajornaran
  • CA

El Barça ha assumit que les eleccions a la presidència no es podran celebrar el 24 de gener, tal com estava previst. En la reunió que ha mantingut aquest divendres amb el Govern, la comissió gestora presidida per Carles Tusquets ha vist impossible col·locar les urnes d’aquí a poc més d’una setmana tenint en compte les restriccions contra el coronavirus. El Procicat ha obligat el club blaugrana a respectar el confinament municipal.

En la trobada, el Barça ha demanat cobertura jurídica a la Generalitat de Catalunya perquè es pugui votar per correu ordinari, ja que com a mínim el 45% dels socis viuen fora de les deu ciutats en què s’habilitaran punts de votació. En cas que la proposta, que implicaria la modificació de la Llei de l’Esport, prosperi, les eleccions es podrien celebrar, aproximadament, d’aquí a un mes. Aquest escenari, no obstant això, és el més optimista.

Aquesta tarda, Tusquets es reunirà a partir de les set de la tarda amb els tres candidats a la presidència –Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa– i consensuarà un nou calendari electoral.



Més notícies
El Camp Nou, durant un partit a porta tancada | Europa Press
La decisió d’ajornar les eleccions, en mans del Barça
Notícia: La decisió d’ajornar les eleccions, en mans del Barça
Comparteix
El Govern de la Generalitat de Catalunya passa la pilota al club blaugrana abans de la reunió transcendental d’aquest divendres
Joan Laporta, candidat a les eleccions del Barça, durant l'entrevista amb El Món | Jordi Borràs
Laporta, l’únic candidat que vol celebrar les eleccions el dia 24
Notícia: Laporta, l’únic candidat que vol celebrar les eleccions el dia 24
Comparteix
Font i Freixa són partidaris d’ajornar els comicis si no es pot garantir la màxima participació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa