El Govern de la Generalitat de Catalunya passa la pilota al Barça. En la roda de premsa que ha fet per anunciar la pròrroga de set dies de les restriccions actuals per contenir el coronavirus, Alba Vergés ha deixat molt clar que serà el club blaugrana “qui prendrà la decisió d’ajornar o no les eleccions” a la presidència, previstes precisament per al diumenge 24 de gener, el darrer dia de vigència –de moment– les mesures contra la Covid-19.

La consellera de Salut ha exposat que és possible que els pròxims dies es produeixi una “acceleració de la pandèmia” a Catalunya i que, per tant, el Barça s’haurà d’adaptar a les restriccions que hi hagi en funció de l’evolució de la situació. Vergés ha afegit que en la reunió “tècnica” d’aquest divendres, Salut es limitarà a “explicar la situació epidemiològica actual i els possibles escenaris futurs”. La decisió de posposar els comicis, per tant, l’haurà de prendre la comissió gestora presidida per Carles Tusquets.

Últimes hores clau, per tant, per esbrinar què passarà amb unes eleccions a la presidència del Barça que només comptaran amb tres candidats –Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa– després de la retirada d’Emili Rousaud. El més normal és que els comicis no se celebrin el dia 24, ja que només hi ha deu punts de votació i segons la Cadena SER ensenyar el carnet de soci no permetria saltar-se el confinament municipal.Més notícies
Emili Rousaud, precandidat a les eleccions del Barça | Jordi Borràs

Emili Rousaud es retira de la cursa electoral

Notícia: Emili Rousaud es retira de la cursa electoral
Comparteix
L’exdirectiu de Bartomeu no serà un dels aspirants a la presidència del Barça
Notícia: Emili Rousaud es retira de la cursa electoral - Mobile
La comissió gestora de Carles Tusquets, el dia en què va prendre possessió | FC Barcelona

Qui manarà al Barça si s’ajornen les eleccions?

Notícia: Qui manarà al Barça si s’ajornen les eleccions?
Comparteix
La comissió gestora pretén anar-se reunint amb els candidats a la presidència per prendre decisions consensuades
Notícia: Qui manarà al Barça si s’ajornen les eleccions? - Mobile

Nou comentari

Comparteix