Les eleccions del Barça, afectades pel confinament comarcal

Els socis que es podran saltar les restriccions de mobilitat

El mateix dia que s’esgota el termini perquè els socis que van demanar el vot per correu efectuin el seu vot, TV3 ha donat a conèixer que la Generalitat de Catalunya no farà cap excepció amb les eleccions del Barça i els socis que visquin fora de la comarca on hi hagi una seu electoral, no podran saltar-se confinament comarcal per anar a votar. És a dir, només podran votar presencialment aquelles socis que visquin a la mateixa comarca de les localitats de Barcelona (Barcelonès), Girona (Gironès), Tarragona (Tarragonès), Lleida (Segrià i Tortosa (Baix Ebre) o els que siguin d’Andorra.

Segons informa TV3, la Generalitat considera que no és necessari fer cap autorització especial per saltar-se el confinament comarcar, ja que el vot per correu, sol·licitat per més de 22.000 socis, ja compleix amb aquesta funció. Avui divendres 26 de febrer és el darrer dia per votar a distància i totes aquelles persones que hagin optat per aquesta modalitat no podran votar presencialment, així que és imprescindible que ho facin per correu si han triat aquesta opció.

Aquestes eleccions a la presidència del Barça estan clarament marcades per la pandèmia del coronavirus per molts potius diferents. En primer lloc, perquè s’haurien d’haver celebrat el dia 24 de gener i la tercera onada ho va impedir. També per les novetats del vot per correu o les multiseus i per una campanya electoral que està sent molt anòmala.

Més informació

Nou comentari