El mateix dia que s’esgota el termini perquè els socis que van demanar el vot per correu efectuin el seu vot, TV3 ha donat a conèixer que la Generalitat de Catalunya no farà cap excepció amb les eleccions del Barça i els socis que visquin fora de la comarca on hi hagi una seu electoral, no podran saltar-se confinament comarcal per anar a votar. És a dir, només podran votar presencialment aquelles socis que visquin a la mateixa comarca de les localitats de Barcelona (Barcelonès), Girona (Gironès), Tarragona (Tarragonès), Lleida (Segrià i Tortosa (Baix Ebre) o els que siguin d’Andorra.

Segons informa TV3, la Generalitat considera que no és necessari fer cap autorització especial per saltar-se el confinament comarcar, ja que el vot per correu, sol·licitat per més de 22.000 socis, ja compleix amb aquesta funció. Avui divendres 26 de febrer és el darrer dia per votar a distància i totes aquelles persones que hagin optat per aquesta modalitat no podran votar presencialment, així que és imprescindible que ho facin per correu si han triat aquesta opció.

Aquestes eleccions a la presidència del Barça estan clarament marcades per la pandèmia del coronavirus per molts potius diferents. En primer lloc, perquè s’haurien d’haver celebrat el dia 24 de gener i la tercera onada ho va impedir. També per les novetats del vot per correu o les multiseus i per una campanya electoral que està sent molt anòmala.Més notícies
Víctor Font, candidat a la presidència del Barça | Europa Press
Notícia: Víctor Font posa data al retorn dels socis al Camp Nou
Comparteix

Víctor Font posa data al retorn dels socis al Camp Nou

El candidat a la presidència del Barça assegura tenir un pla per fer-ho possible
Notícia: Víctor Font posa data al retorn dels socis al Camp Nou - Mobile
Toni Freixa, durant una entrevista amb El Món | Jordi Borràs
Notícia: Toni Freixa: “La ideologia política ha d’estar al marge del Barça”
Comparteix

Toni Freixa: “La ideologia política ha d’estar al marge del Barça”

"Creiem que guanyarem les eleccions", assegura el candidat a la presidència del Barça en una entrevista amb el Món
Notícia: Toni Freixa: “La ideologia política ha d’estar al marge del Barça” - Mobile

Nou comentari

Comparteix