Món Esport
Quan i on veure el Frankfurt-Barça de l’Europa League

Ningú no dubta que el Futbol Club Barcelona és el gran favorit per classificar-se per a les semifinals de l’Europa League. Ni l’Eintracht de Frankfurt, el seu rival als quarts de final, s’ha atrevit a qüestionar el gran domini de l’equip blaugrana des de l’arribada del tècnic català Xavi Hernández. Ara bé, com el mateix Xavi ha dit en roda de premsa, “seria un error molt greu relaxar-se”, així que el Barça ha de fer la feina. En el partit d’anada, que es disputarà en terres alemanyes, els culers esperen treure un bon resultat per deixar l’eliminatòria encarrilada.

L’Eintracht de Frankfurt, el rival

L’Eintracht de Frankfurt és un equip que no ho està fent gens bé a la Bundesliga, són els novens classificats, però que d’altra banda estan donant la sorpresa a l’Europa League. Van eliminar el Betis als vuitens de final i tenen ganes de més. A més a més, aquest duel contra el Barça és absolutament històric per a ells, ja que feia anys que no s’enfrontaven a un rival de tanta categoria en una eliminatòria tan avançada d’una competició europea. Per tant, el factor emocional tant dels aficionats com dels mateixos jugadors serà la gran arma dels alemanys. Més enllà d’això, el davanter serbi Filip Kostic és el seu gran argument ofensiu per crear perill a la defensa culer.

La possible alineació del Barça

Per la seva banda, el Barça és superior al Frankfurt en totes les línies i sense cap mena de discussió. Jugadors com Ronald Araujo en defensa, Pedri González al mig del camp o Pierre-Emerick Aubameyang en atac arriben en un estat de forma brutal, així que en un partit just i igualat no hi hauria d’haver color. Ara bé, sempre hi poden haver sorpreses, així que el Barça ha d’intentar sortir a mossegar i deixa la feina feta abans de la tornada al Camp Nou. Amb l’única baixa destacada de Memphis Depay respecte als darrers partits, el més probable és que aquesta sigui l’alineació de Xavi: Ter Stegen; Araujo, Piqué, Eric, Alba; Busquets, De Jong, Pedri; Adama, Aubameyang, Ferran Torres.

Horari i TV

El partit que enfrontarà el Futbol Club Barcelona i l’Eintracht de Frankfurt, corresponent a l’anada dels quarts de final de la UEFA Europa League, es disputarà avui 7 d’abril al Deutsche Bank Park a les 21:00h. Es podrà veure a través de Movistar Liga de Campeones i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport amb els comentaris de Gabriel Izcovich.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
El gest de Xavi en roda de premsa que normalitza l’ús del català
Notícia: El gest de Xavi en roda de premsa que normalitza l’ús del català
Comparteix
El tècnic del Barça ha atès els mitjans de comunicació durant la prèvia del partit contra el Frankfurt de l'Europa League
Nico González i Jordi Alba, jugadors del Barça, en l'avió cap a Frankfurt | FC Barcelona
El Barça, a Frankfurt amb una baixa en atac
Notícia: El Barça, a Frankfurt amb una baixa en atac
Comparteix
Memphis Depay té una lesió i s'ha quedat a Barcelona, com cinc dels seus companys

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa