Món Esport
Quan i on veure la ‘final’ europea del Barça al Camp Nou

Un partit més i una final més. El Barça s’ho juga tot a noranta minuts contra l’Eintracht de Frankfurt al Camp Nou. Si els blaugranes volen continuar vius a l’Europa League i classificar-se per a les semifinals, hauran de fer-ho molt millor de com ho van fer a terres alemanyes i hauran d’imposar el seu joc sobre el conjunt del Main. A l’anada, el Frankfurt va ser superior físicament al Barça. Els de Xavi Hernández es van veure superats per la velocitat de les transicions del rival, a la vegada que els va costar moltíssim trencar les línies defensives del conjunt local.

L’Eintracht de Frankfurt, el rival

Un dels altres elements fonamentals per entendre el mal partit dels culers a Frankfurt va ser l’ambient que es va generar a l’estadi. L’afició alemanya considerava que era una de les cites més importants de la història del club i van respondre de forma adequada. D’aquesta manera, l’ambient que es va generar al Waldstadion va empetitir els blaugranes, com a mínim al tram inicial de la primera meitat. S’espera que al Camp Nou la situació sigui diferent, però cal tenir en compte que uns 30.000 aficionats del Frankfurt han viatjat a Barcelona per intentar aconseguir entrades per al partit, així que els culers hauran d’estar més intensos que mai a les graderies del feu blaugrana per donar suport a l’equip. Més enllà d’això, les armes de l’Eintracht continuaran sent la velocitat dels carrilers i la fortificació defensiva.

L’alineació del Barça

A l’anada, Xavi va fer rotacions per donar descans a alguns jugadors, però l’experiment no li va acabar de sortir bé. L’entrada de Frenkie de Jong i Ousmane Dembélé a la segona part va sacsejar el partit de forma significativa, així que no s’espera que faci invents i formarà amb l’onze de gala. Ara bé, Gerard Piqué, que ha entrat a la convocatòria sense l’alta mèdica, i Sergiño Dest, que tot just s’acaba de recuperar d’una lesió d’un mes, és probable que no siguin titulars, així que la línia defensiva del Barça serà la part més delicada de l’alineació. En qualsevol cas, aquest és l’onze de Xavi més probable: Ter Stegen; Araujo, Eric, Lenglet, Alba; Busquets, De Jong, Pedri; Dembélé, Aubameyang, Ferran Torres.

Horari i TV

El partit que enfrontarà el Futbol Club Barcelona i l’Eintracht de Frankfurt, corresponent a la tornada dels quarts de final de la UEFA Europa League, es disputarà avui 14 d’abril al Camp Nou a les 21:00h. Es podrà veure a través de Movistar Liga de Campeones i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport amb els comentaris de Gabriel Izcovich.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi reivindica l’ADN Barça amb un dard enverinat al Madrid
Notícia: Xavi reivindica l’ADN Barça amb un dard enverinat al Madrid
Comparteix
El tècnic justifica l'inconformisme culer amb el fet de ser catalans, en la prèvia al Frankfurt
Els jugadors del Barça, durant un entrenament | FC Barcelona
Tres grans notícies a la convocatòria de Xavi per rebre el Frankfurt
Notícia: Tres grans notícies a la convocatòria de Xavi per rebre el Frankfurt
Comparteix
Memphis Depay i Sergiño Dest reben l'alta mèdica i Gerard Piqué entra a la llista sense l'alta mèdica

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa