Torna el malson de Dembélé: abandona l’Eurocopa lesionat

Estarà de baixa durant uns dos mesos

El davanter del Barça Ousmane Dembélé ha hagut d’abandonar la concentració francesa a l’Eurocopa a causa d’una lesió que va patir en el darrer partit dels bleus contra Hongria a la fase de grups. A les acaballes del duel es va retirar visiblement tocat i la Federació Francesa de Futbol ha confirmat que té una lesió que el mantindrà de baixa durant un mínim de dos mesos i, per tant, ha dit adéu a l’Eurocopa.

Concretament, Dembélé té una lesió muscular al tendó del genoll. En un primer moment el seleccionador Didier Deschamps va parlar d’un cop, però una radiografia ha desmentit aquesta versió i ha confirmat la lesió. La selecció francesa té moltes alternatives en atac, però Dembélé estava sent el jugador revulsiu dels bleus i de ben segur que el trobaran a faltar.

Un nou maldecap per a Laporta

Pel que fa al Barça, la lesió de Dembélé també suposa un problema considerable. El futbolista, de moment, no vol renovar amb el club blaugrana. Finalitza contracte l’any vinent i això fa que, si no acaba renovant aquest estiu, el Barça li hagi de buscar una sortida. Tanmateix, el futbolista pressiona per quedar-se i així poder marxar de forma gratuïta durant el mercat d’estiu del 2022. Aquesta lesió complica molt la seva venda.

Més informació

Nou comentari