Món Esport
El Barça voldria un jugador refusat per Bartomeu que va emprenyar l’afició

La directiva del Barça continua sondejant el mercat amb l’objectiu de fer el millor equip possible de cara a la temporada vinent. Segons el diari Sport, un dels futbolistes que segueix de ben a prop la direcció esportiva barcelonista és Darwin Núñez, davanter del Benfica. L’uruguaià està signant una temporada espectacular al club lisboeta, en la qual ha anotat 32 gols i ha repartit tres assistències. L’extrem vol aprofitar el seu bon moment per fer un salt esportiu el pròxim estiu i el seu equip veuria amb molt bons ulls que el jugador busqués una sortida perquè suposaria una gran entrada de diners. Diversos mitjans afirmen que el Benfica demana 80 milions pel traspàs del sud-americà.

Els culers no guarden bon record de Darwin Núñez

Darwin Núñez ja es va presentar davant el Barça en un partit on va fastiguejar de valent l’afició blaugrana. Aquest davanter va fer dos gols en el partit en què el Benfica es va enfrontar a l’equip barcelonista a la fase de grups de l’actual edició de la Champions. El conjunt portuguès va guanyar aquell duel per 3-0. Aquella derrota va ser una de les principals causes que el FC Barcelona acabés eliminat de la Lliga de Campions a la fase de grups en aquesta temporada.

L’arribada de Darwin Núñez no serà pas fàcil perquè té un cost molt alt i també hi ha molts equips interessats en el fitxatge del davanter. A més, aquest futbolista acaba de canviar de representant i, ara, el seu agent és Jorge Mendes, conegut per treballar amb grans estrelles del futbol portuguès com Cristiano Ronaldo o Joao Félix. Aquest representant té molt de prestigi, per tant, podria tractar de negociar un sou molt alt per a Darwin Núñez així com una important prima tant per a ell com per al futbolista.

Curiosament, l’uruguaià va estar a l’agenda de la direcció esportiva del Barça a l’estiu del 2020. Llavors, el president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, es va negar a pagar vint milions per aquest futbolista. El Benfica sí que es va atrevir a apostar per l’atacant i aquesta operació ha acabat resultat tot un èxit pel conjunt portuguès, ja que vendrà Darwin Núñez a un preu molt més alt del que va pagar.



Més notícies
Els jugadors del Barça abans d'un partit | FC Barcelona
Un fitxatge d’hivern frustrat envia un dard al Barça
Notícia: Un fitxatge d’hivern frustrat envia un dard al Barça
Comparteix
Álvaro Morata considera que el Barça no hauria d'haver guanyat la Champions del 2015
Els jugadors de l'Eintracht celebren un gol | Eintracht Frankfurt
El Barça podria rebre una sanció a causa de la ‘invasió’ alemanya
Notícia: El Barça podria rebre una sanció a causa de la ‘invasió’ alemanya
Comparteix
La UEFA podria castigar el club blaugrana per no complir la normativa de distribució dels aficionats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa