Món Esport
Un fitxatge d’hivern frustrat envia un dard al Barça

El futbolista de la Juventus de Torí Álvaro Morata va estar molt a prop de fitxar pel Barça durant el passat mercat d’hivern. Aquest davanter era una de les preferències del tècnic barcelonista, Xavi Hernández, per reforçar la plantilla culer. El madrileny també estava ansiós per vestir la samarreta blaugrana tot i el seu passat madridista. No obstant això, aquesta incorporació no es va poder materialitzar a causa de l’alt preu que suposava aquest traspàs. Morata està jugant com a cedit a la Juventus, però el seu propietari és l’Atlètic de Madrid. L’entitat matalassera va fixar un preu desorbitat per aquest jugador que la directiva del Barça es va negar a pagar.

Diversos mitjans asseguren que Álvaro Morata encara no ha renunciat a jugar al Barça. El davanter tindria l’esperança de poder arribar a la Ciutat Comtal a l’estiu. Aquest jugador sembla tenir clar que la Juventus no executarà l’opció de compra un cop finalitzi la seva cessió. A més, també donaria per fet que no entra als plans de l’Atlètic de Madrid de cara a la temporada vinent. Per tant, l’atacant espera que tot això jugui a favor seu i el club matalasser li faciliti la sortida al mercat d’estiu.

Considera que l’àrbitre de la final de la Champions 2015 va perdonar un penal al Barça

Ara bé, Álvaro Morata pot haver obstaculitzat el seu possible fitxatge pel Barça en les últimes hores, ja que ha fet unes declaracions que no agradaran gens a l’afició blaugrana. El davanter de la Juventus ha assegurat en una entrevista amb DAZN que el Barça no hauria d’haver guanyat la Champions de l’any 2015. El rival dels blaugranes en aquella final va ser, precisament, la Juventus i Morata formava part del conjunt transalpí. De fet, l’atacant va ser titular i va marcar el gol de l’empat per als italians en un duel que va acabar amb victòria culer per 3-1. No obstant això, el madrileny considera que, en aquella final, Dani Alves va cometre un penal a favor del conjunt torinès sobre Paul Pogba just abans que Luis Suárez marqués el segon gol del Barça. El jugador de la Juventus té molt clar que la decisió de l’àrbitre en aquella acció i el resultat de la final haurien canviat si hagués existit el videoarbitratge : “Sempre penso que, amb el VAR, ens haguessin xiulat un penal i la Juventus tindria una Champions League més, però així és la vida…”



Més notícies
Els jugadors de l'Eintracht celebren un gol | Eintracht Frankfurt
El Barça podria rebre una sanció a causa de la ‘invasió’ alemanya
Notícia: El Barça podria rebre una sanció a causa de la ‘invasió’ alemanya
Comparteix
La UEFA podria castigar el club blaugrana per no complir la normativa de distribució dels aficionats
Els capitans del Barça, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Sergi Roberto i Jordi Alba, acompanyats pel president de l'Agrupació de Jugadors, Ramon Alfonseda, i el vicepresident del Barça, Rafa Yuste | FC Barcelona
Critiquen els pesos pesants del Barça per “no haver donat la cara”
Notícia: Critiquen els pesos pesants del Barça per “no haver donat la cara”
Comparteix
Qui va comparèixer als mitjans després d'una dolorosa derrota va ser el jove Ronald Araujo

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ton c. a abril 16, 2022 | 16:26
    ton c. abril 16, 2022 | 16:26
    ostia Morata a tu també et cou l´eliminació del teu equip a mans d´un català?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa