Món Esport
El gran assenyalat del mal partit del Barça contra el Llevant

El Futbol Club Barcelona ha marxat de l’estadi Ciutat de València del Llevant amb una victòria sobre la botzina. La diana de Luuk de Jong a la recta final del partit ha donat els tres punts al Barça, en un duel on s’ha de reconèixer que els blaugranes no han estat gens inspirats. A la primera meitat no s’ha pogut veure la bona versió dels de Xavi Hernández en cap moment, mentre que a la represa hi ha hagut alguns moments brillants de rauxa, que han estat suficients per donar la volta al marcador i convertir en inútils els tres penals que els han assenyalat en contra.

Molts assenyalats en un mal partit del Barça

Hi ha hagut molts jugadors del Barça que han fet un mal partit. Per exemple, Clément Lenglet, que ha entrat als darrers minuts, l’única cosa destacada que ha fet ha estat provocar un penal de forma absurda. Tampoc no s’ha vist a Nico González sobre el terreny de joc, qui ha desaprofitat l’oportunitat de la titularitat que li ha donat Xavi. En defensa, Ronald Araujo ha estat menys expeditiu que en altres ocasions, però qui ha quedat més assenyalat per la gran quantitat d’errors que ha comès és el lateral dret brasiler Dani Alves.

Dani Alves, una nit per oblidar

Des del primer minut s’ha vist que aquest no seria el seu partit. Quan tot just havien passat uns segons de joc, Alves ha comès una greu errada que ha estat a punt de significar el primer gol del Llevant. El davanter madrileny José Luis Morales ha estat un autèntic corcó que li ha posat les coses molt complicades i ha necessitat ajudes constantment i per acabar-ho d’adobar, s’ha fet mal i ha volgut continuar jugant amb molèsties, cosa que ha fet que encara quedés més assenyalat. En atac, cap de les seves decisions ha estat encertada i les seves centrades no han trobat rematador en cap moment. El seu mal partit, però, ha quedat del tot segellat quan ha comès el primer penal del Barça, amb una acció incomprensible d’un jugador de la seva veterania, ja que ha tret el braç a l’alçada de la cara del rival sense cap necessitat. Una nit per oblidar per al defensa brasiler.



Més notícies
Pedri González, jugador del Barça | Europa Press
El Barça més èpic remunta un partit amb tres penals en contra (2-3)
Notícia: El Barça més èpic remunta un partit amb tres penals en contra (2-3)
Comparteix
Els blaugranes han donat la volta a un partit contra el Llevant on els han assenyalat tres penals en contra
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Les decisions de Xavi transformen la pena màxima en èpica
Notícia: Les decisions de Xavi transformen la pena màxima en èpica
Comparteix
Tres jugadors que han sortit des de la banqueta han estat els protagonistes del triomf

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Paco a abril 11, 2022 | 13:22
    Paco abril 11, 2022 | 13:22
    EL penalty d'Alves no es penalty, l'accio es fora de l'area. Lenglet no pot jugar mai mes. Va a penalty o vermella per partit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa