Món Esport
Destacat debut de Dani Alves amb el Barça (1-1)
  • CA

El primer equip masculí del Futbol Club Barcelona s’ha enfrontat al Boca Juniors argentí en la celebració de la Maradona Cup, un torneig amistós que s’ha jugat a Riad, capital de l’Aràbia Saudita, per homenatjar la figura llegendària de Diego Armando Maradona, qui va vestir la samarreta d’ambdós equips i va morir ara fa un any, aproximadament. Xavi Hernández ha presentat moltes alternatives en les seves alineacions i les ha utilitzat com a banc de proves, però el més destacat ha estat el redebut de Dani Alves amb el Barça. El lateral brasiler ha demostrat que els anys no li pesen i ha desbordat talent pels quatre costats. Malgrat la seva aportació de qualitat, els blaugranes no han pogut superar l’empat (1-1) i han acabat caient a la tanda de penals, on, tot sigui dit, Alves ha convertit el seu llançament des dels onze metres.

Pel que fa al partit en qüestió, cal destacar que el Barça s’ha pres seriosament l’enfrontament i ha buscat la victòria. Novament, però, la falta de gol ha condemnat l’equip de Xavi Hernández. A la primera meitat, Riqui Puig ha estat el jugador més destacat i ha estat a punt de marcar, de la mateixa manera que Sergiño Dest, però no han estat encertats. D’altra banda, Alves ha estat el gran protagonista. Vestint la samarreta blaugrana cinc anys després que ho fes per últim cop, cada pilota que ha tocat s’ha convertit en una festa entre el públic saudita, entre el qual, a més a més, hi eren les filles i l’exdona de Maradona.

Tot just començar el segon temps, Ferran Jutglà, que va debutar en la darrera jornada de Lliga amb el primer equip, ha aconseguit obrir la llauna amb un golàs. Ilias Akhomach ha entrat per mostrar el seu talent i ha estat a punt de fer el segon, però la falta de contundència blaugrana ha acabat amb l’empat de Boca per part d’Exequiel Zeballos. S’ha mantingut aquest resultat fins al final de la pròrroga i als penals, tot i els encerts d’Alves i Jutglà, els argentins s’han acabat imposant aprofitant els errors de Guillem Jaime i Matheus Pereira.



Més notícies
Bartomeu, en arxiu | EFE
Els tres fitxatges que Bartomeu va rebutjar i ara són estrelles mundials
Notícia: Els tres fitxatges que Bartomeu va rebutjar i ara són estrelles mundials
Comparteix
Kylian Mbappé, Jude Bellingham i Ferran Torres van ser oferts a l'expresident del Barça
Una estelada blaugrana al Camp Nou | Europa Press
Catalanofòbia gratuïta contra una piulada del Barça
Notícia: Catalanofòbia gratuïta contra una piulada del Barça
Comparteix
Un usuari ha faltat insultat el club per piular en català

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ex culer. a desembre 15, 2021 | 08:12
    Ex culer. desembre 15, 2021 | 08:12
    El Barça jugant a un país dictatorial i en homenatge a Maradona, no?. Avui em dono de baixa com a soci.
  2. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a desembre 15, 2021 | 12:20
    No volem inadaptats a Can Barça desembre 15, 2021 | 12:20
    El senyor Dani Alves ja està aprenent la llengua del país o serà un inadaptat més a la plantilla del Barça ? El senyor Laporta els hauria de matricular en un curs de llengua catalana al Consorci per a la Normalització Lingüística

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa