L’exblaugrana Huertas condemna el Barça a un tercer partit a les semis de l’ACB (80-68)

Els 43 punts de diferència en la victòria del Barça sobre el Tenerife en el primer partit de les semifinals del play-off de la Lliga ACB al Palau Blaugrana només van significar això, una victòria. En una eliminatòria al millor de tres, és igual qui faci més o menys punts, el més important és guanyar els partits. Els canaris, conscients d’això, s’han oblidat de la patacada a Barcelona i, en la seva oportunitat de forçar un tercer duel, han estat molt més convincents que els de Sarunas Jasikevicius i han forçat el darrer enfrontament a vida o mort al Palau Blaugrana (80-68).

El cert és que el Barça ha començat bé el partit. Amb un Pau Gasol que ha liderat els culers des del primer minut, els de Saras han pogut guanyar el primer període. Tanmateix, el Tenerife no ha abaixat els braços i, amb un gran Shermadini, ha donat la volta al marcador al segon quart. El tercer període ha estat molt igualat. Gasol ha tornat a ser molt important per mantenir l’equip amb vida en un moment en el qual els canaris han començat a escapar-se. Ara bé, quan el de Sant Boi ha hagut de descansar, al darrer quart, l’exblaugrana Marcelinho Huertas ha culminat un espectacle que protagonitzava des del primer minut per tornar a marxar en el marcador i impedir que els de Saras s’hi poguessin tornar a apropar.

El base brasiler ha fet un partit excepcional, amb una doble figura de 26 punts i 11 assistències. L’estrella dels canaris, Shermadini, també ha aconseguit registres dobles, amb 21 punts i 10 rebots. Aquests dos jugadors han condemnat clarament els blaugranes. Pau Gasol ho ha intentat, amb 15 punts, 7 rebots i 21 de valoració. L’han acompanyat Cory Higgins i Brandon Davies, però amb una actuació prou discreta. Nikola Mirotic i Àlex Abrines han tornat a estar desapareguts, mentre que Leandro Bolmaro i Nick Calathes tampoc no han estat inspirats. Divendres vinent, partit a vida o mort al Palau Blaugrana.

Aicardo, capità del Barça | FC Barcelona
Èpica blaugrana per tombar l’Inter i passar a les semifinals de Lliga (5-2)
Notícia: Èpica blaugrana per tombar l’Inter i passar a les semifinals de Lliga (5-2)