Món Esport
Èpica blaugrana per tombar l’Inter i passar a les semifinals de Lliga (5-2)
  • CA

Com el mateix capità del Barça, Jesús Aicardo, havia avisat després de la dolorosa derrota contra l’Inter Movistar al primer partit dels quarts de final del play-off de Lliga: “Que ningú no ens doni per morts”. Efectivament, els blaugranes van fer la feina en el segon duel, amb moltíssima emoció, i van superar els madrilenys als penals. Finalment, en el partit decisiu al Palau Blaugrana, els d’Andreu Plaza han aconseguit guanyar (5-2) i eliminar l’etern rival en un enfrontament carregat d’adversitats per als culers, totes elles superades amb una nota d’excel·lent.

El primer escull que ha hagut de superar el Barça ha estat un cop dur al primer minut. Daniel ha comès un greu error defensiu i al setè segon de partit l’Inter s’ha avançat. Els d’Andreu Plaza, però, han reaccionat amb orgull i han buscat l’empat de seguida. Ha hagut de passar un quart d’hora de grans aturades de Jesús Herrero, però finalment Coelho ha aconseguit igualar el marcador després d’una gran acció col·lectiva. Quatre minuts més tard, Aicardo ha fet el segon aprofitant un rebot per marxar al descans amb molt bones sensacions.

A la represa, el Barça s’ha trobat amb la segona clatellada. Adolfo ha comès un penal pel qual ha estat expulsat. Dídac l’ha aturat, com ja havia fet en una ocasió a la primera part, però en el rebot els madrilenys han empatat el partit. Només ha passat un minut quan els àrbitres, en una decisió molt rigorosa, han expulsat un segon jugador blaugrana, Daniel. Els d’Andreu Plaza, qui també ha estat expulsat per les protestes, ho han passat molt malament per defensar l’empat, però amb un Dídac inspiradíssim i una defensa molt concentrada ho han aconseguit i han acabat recuperant la igualtat de futbolistes sobre el terreny de joc.

Després de superar la darrera tanca mental, els blaugranes ho tenien tot a favor per donar un cop de puny sobre la taula. Amb un Palau Blaugrana calentíssim i just després de recuperar el cinquè jugador, Matheus ha tornat a posar l’avantatge culer al marcador. Aquest resultat ja no l’han deixat escapar, sinó que l’han ampliat. El mateix Matheus ha fet el quart i, ja amb el porter jugador de l’Inter sobre el parquet, Marcenio ha tancat el duel amb el cinquè. Ara, els blaugranes jugaran les semifinals contra el Palma Futsal. L’Inter, un dels favorits, ha dit adéu a la Lliga, eliminat per un Barça que havia tingut grans dificultats per guanyar els madrilenys aquest curs.



Més notícies
Logotip de la UEFA | Europa Press
La UEFA es fa enrere i retira l’amenaça de sanció contra Barça, Madrid i Juve
Notícia: La UEFA es fa enrere i retira l’amenaça de sanció contra Barça, Madrid i Juve
Comparteix
Ho fa després que la Justícia suïssa avisés que castigar aquests equips per la Superlliga seria il·legal
Laporta i Piqué, abraçats | @Barzaboy
Gerard Piqué dona exemple
Notícia: Gerard Piqué dona exemple
Comparteix
El central català hauria acceptat una rebaixa salarial, segons Esport3

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa