Món Esport
Disparades a la Champions (0-5)
  • CA

El partit de tornada dels vuitens de final de la UEFA Women’s Champions League del Barça ha acabat amb una victòria encara més contundent de les blaugrana que a l’anada. L’equip dirigit per Lluís Cortés no s’ha deixat intimidar pel fet de jugar a fora en un estadi fred, com és el del Fortuna Hjorring danès, i han derrotat les locals amb contundència per passar a quarts de final (0-5).

La primera meitat ha estat protagonitzada per Aitana Bonmatí. La futbolista de Sant Pere de Ribes de 23 anys ha liderat l’equip a la sentència de l’eliminatòria amb un gol aconseguit al minut 36 i per altres ocasions que ha anat tenint durant els 45 minuts inicials. Després del descans, ha trobat la recompensa amb la segona diana al minut 49.

A partir del segon d’Aitana el duel ha estat una festa blaugrana. Mariona Caldentey ha marcat el tercer de penal i Asisat Oshoala ha fet el quart. Més li val a Laporta començar a aprendre’s el seu nom… El gol de la maneta ha estat obra de la mataronina Marta Torrejon.

Les blaugrana ja esperen rival als quarts de final i avancen amb el títol de la Champions entre cella i cella. Ara per ara, tenint en compte el seu nivell, només l’Olympique de Lió sembla rival per a les catalanes. En una Lliga ja guanyada, el València serà el pròxim contrincant contra el que s’enfrontaran, el pròxim diumenge 14 de març.



Més notícies
Esportistes catalanes, en una campanya feminista | T'ho estàs perdent
L’esport català, molt lluny de la igualtat
Notícia: L’esport català, molt lluny de la igualtat
Comparteix
A Catalunya hi ha el triple de llicències federatives masculines que femenines
Aitana Bonmatí, a la campanya We are all different | FC Barcelona
L’esport femení català es reivindica pel 8M
Notícia: L’esport femení català es reivindica pel 8M
Comparteix
Els principals clubs del país han demanat la igualtat entre homes i dones

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa