Món Esport
Crítiques a l’Ajuntament de Barcelona per treure protagonisme a les jugadores del Barça
  • CA

El primer equip femení de futbol del Barça recull premis i diplomes arreu. Després d’haver fet història amb la consecució del triplet, moltes institucions volen mostrar el seu reconeixement amb les jugadores blaugranes. El divendres 4 de juny va ocórrer per partida doble, ja que tant la Generalitat de Catalunya com l’Ajuntament de Barcelona van voler rebre les futbolistes de forma solemne.

Ara bé, les formes de l’Ajuntament han estat molt criticades. En la fotografia oficial, l’alcaldessa Ada Colau apareix al bell mig de la imatge: al centre i davant de tot. Tota la primera fila està ocupada per càrrecs institucionals, el president del Barça Joan Laporta i altres directius del club blaugrana. D’altra banda, la Generalitat ho ha fet al revés i ha disposat les futbolistes al davant, amb tot el protagonisme, mentre que el president Pere Aragonès i els directius de l’entitat culer apareixen en segon terme.

Aquesta disposició de les fotografies oficials no ha passat desaparcebuda. L’Ajuntament de Barcelona ha estat molt criticat per treure protagonisme a les futbolistes blaugranes i això s’ha vinculat al fet que el govern municipal dels comuns es presenti com “d’esquerres i feminista”. Ha ocorregut en una piulada de @q_u_i_m_ que s’ha fet viral.



Més notícies
Guardiola i Koeman, a Vallromanes | @ronaldkoeman
Guardiola i Koeman es troben a Vallromanes per jugar a golf
Notícia: Guardiola i Koeman es troben a Vallromanes per jugar a golf
Comparteix
Trobada sorprenent entre l'entrenador del Barça i el del Manchester City
Xavi, en arxiu | Europa Press
Xavi trenca el silenci
Notícia: Xavi trenca el silenci
Comparteix
"No tinc pressa per entrenar el Barça", ha assegurat

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ciutadà a juny 05, 2021 | 20:06
    ciutadà juny 05, 2021 | 20:06
    Doncs, tot i que el fútbol pot semblar intrascendent davant altres coses, té un pes important. És element de cohesió de forces i d'unió entre ciutadans. I més. recordeu que , ja fa anys, va provocar l'esclat d'una guerra a Centreamèrica?
  2. Icona del comentari de: L'OBSERVADOR ASTORAT a juny 05, 2021 | 20:33
    L'OBSERVADOR ASTORAT juny 05, 2021 | 20:33
    En Comú-Podem ("sucursal colonial" de Podemos), i "suposadament"d'esquerres i feminista. C'est pas vrai, "madame" Colau ?
  3. Icona del comentari de: amb comu no podem a juny 07, 2021 | 09:32
    amb comu no podem juny 07, 2021 | 09:32
    una més de la frau kolau, ara a de donar la nota, amb una qüestió d'imatge i respecte, ai calla que la seva imatge està per terra, i evidentment ella de respecte a la bona feina, no la tindrà mai

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa