Món Esport
Frenkie de Jong es reivindica a Mendizorrotza

El futbolista del Barça Frenkie de Jong ha estat l’heroi del seu equip en la victòria al camp de l’Alabès. L’holandès estava al centre de les crítiques després de la seva actuació a San Mamés en el partit en què els blaugranes van ser eliminats de la Copa. A més, el migcampista va ser assenyalat pels aficionats com un dels culpables del segon gol de l’Athletic Club. El tècnic del Barça, Xavi Hernández, va reconèixer en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Alabès que Frenkie de Jong havia de ser un futbolista amb més pes a l’equip català.

L’entrenador culer ha donat al neerlandès l’oportunitat de reivindicar-se sent titular a Mendizorrotza. Frenkie de Jong no ha demostrat res durant els primers 45 minuts. Com la resta de l’equip, ha sabut mantenir la pilota en possessió del Barça, però no ha estat capaç de fer arribar l’esfèric a l’àrea de l’Alabès ni generar cap perill.

Frenkie de Jong ha millorat les seves prestacions al segon temps. El neerlandès ha estat a punt de marcar després del descans, però no ha arribat a rematar una centrada d’Abde per ben poc. El migcampista ha estat un dels blaugranes més insistents en la recerca del gol. De Jong ha intentat crear perill a través de diverses centrades a la zona de perill. Quan no tenia la pilota, l’exjugador de l’Ajax arribava fins a l’àrea rival i demanava l’esfèric als seus companys buscant acabar les jugades.

La insistència de Frenkie de Jong ha tingut premi. Al minut 87, Jordi Alba ha enviat una centrada a l’àrea que ha rebut Ferran Torres. L’extrem ha fet la passada de la mort per De Jong, que havia seguit la jugada a la perfecció i estava totalment sol en boca de gol. L’holandès no ha desaprofitat aquesta gran ocasió i ha marcat el gol de la victòria pels blaugranes. Gràcies a aquesta diana, el migcampista s’ha convertit en l’heroi del Barça a Mendizorrotza i calma una mica les crítiques entorn de la seva figura.



Més notícies
Joan Laporta i Florentino Pérez al Camp Nou | Europa Press
Joan Laporta i Florentino Pérez signen un acord que beneficiarà tots dos
Notícia: Joan Laporta i Florentino Pérez signen un acord que beneficiarà tots dos
Comparteix
Ambdós presidents s'han compromès a no negociar amb jugadors del seu màxim rival
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | FC Barcelona
Dembélé no es presenta a l’entrenament del Barça
Notícia: Dembélé no es presenta a l’entrenament del Barça
Comparteix
El club ha explicat que el francès pateix una indisposició gàstrica

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa