Món Esport
Confusió en les darreres hores de Messi a Barcelona
  • CA

El fitxatge de Messi pel PSG continua sense ser oficial tot i que diverses informacions asseguraven que l’argentí seria presentat avui. El jugador segueix a Barcelona i alguns mitjans afirmen que hi hauria hagut possibilitats que no marxés de la ciutat.

Betevé ha avançat durant aquesta matinada que Messi hauria rebut una oferta a la desesperada del Barça per tal de renovar el seu contracte. Aquest mitjà assegura que el club blaugrana hauria fet arribar aquesta proposta al davanter per mitjà del seu CEO, Ferran Reverter, ja que les relacions de Messi amb el president Joan Laporta són bastant fredes a hores d’ara. A més, Betevé assegura que l’entorn del jugador hauria reconegut que “hi hauria opcions, encara que petites i difícils” que l’argentí es quedés al Barça. Catalunya Ràdio ha confirmat l’existència d’aquesta oferta aquest matí.

Per contra, fonts internes del club asseguren que el Barça no ha traslladat cap proposta a la desesperada a Messi. A més, diversos mitjans asseguren que l’exblaugrana i el PSG estan ultimant el fitxatge de l’argentí, que no viatjarà a París fins a tenir tots els detalls del seu contracte totalment definits.



Més notícies
Els quatre nous capitans del Barça es fotografien amb el braçalet | FC Barcelona
El Barça escull els capitans que reemplaçaran a Leo Messi
Notícia: El Barça escull els capitans que reemplaçaran a Leo Messi
Comparteix
Busquets, Piqué, Jordi Alba i Sergi Roberto seran els quatre capitans
Pedri s'incorpora a la concentració del Barça | FC Barcelona
Un Pedri de rècord refusa tenir vacances i s’incorpora al Barça
Notícia: Un Pedri de rècord refusa tenir vacances i s’incorpora al Barça
Comparteix
El canari va tancar la temporada 20/21 amb 73 partits disputats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa