Món Esport
Les impactants paraules de Xavi sobre la seva experiència com a entrenador

Xavi Hernández, tècnic del Futbol Club Barcelona, ha aprofitat un acte a la ciutat de Terrassa, població on resideix Xavi, per sincerar-se i definir com està vivint la seva etapa com a entrenador del Barça. En aquest sentit, Xavi ha afirmat que, des de la seva arribada a les banquetes del club a finals de l’any 2021, ha suportat una etapa molt dura en l’àmbit personal a conseqüència de la pressió i l’exigència a la qual està sotmès. A més a més, Xavi sempre s’ha identificat com a un seguidor fidel del Barça, fet que ha provocat que el tècnic blaugrana s’impliqués al cent per cent en la seva feina per tal de preparar de la millor manera els duels del seu equip.

L’anàlisi de Xavi sobre la seva etapa com a entrenador

El tècnic del Futbol Club Barcelona ha explicat tot el que ha suportat des del seu retorn al Camp Nou: “Estic constantment jutjat i criticat. És dur, tinc una família i nens petits. Hi ha molts moments en els quals no compensa ser entrenador del Barça. I més si ets culer, com soc jo. És molt dur quan et diuen que no serveixes o que no tens personalitat. A vegades no veus les crítiques i un amic et truca per dir-te que t’estan matant. Els pitjors dies de la meva vida han estat com a entrenador del Barça. En molts casos m’he preguntat si realment em compensa. No necessito res en l’àmbit econòmic… Però soc del Barça i vull ajudar al club”, ha dit el tècnic blaugrana.

Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press

Xavi ha definit l’estil del seu Barça

Una de les principals conseqüències de dirigir un equip tan popular en l’àmbit mundial és que, sent l’entrenador, sempre estàs al punt de mira. Precisament, la figura del tècnic és la primera que es destitueix quan un equip no aconsegueix els resultats esperats i, per aquest motiu, es genera una sensació constant d’angoixa al seu entorn. Tot i això, Xavi té clar quin és l’estil que ha de seguir per triomfar amb el Barça, el qual segueix les bases de l’ADN del club que s’identifica per mantenir la possessió i treure la pilota jugada des de la zona defensiva fins a les posicions d’atac: “Si algú representa l’ADN Barça, soc jo. Vull que el meu equip tingui la pilota. Mai en la meva vida renunciaré a aquest estil. Si soc algú en el món del futbol és gràcies a ell”, hadit Xavi Hernández sobre el popular ADN del club blaugrana.



Més notícies
Rosalia, a la portada del seu darrer disc 'Motomami' | Rosalia
Rosalia, protagonista de la nova samarreta del Barça
Notícia: Rosalia, protagonista de la nova samarreta del Barça
Comparteix
El conjunt blaugrana lluirà el logotip de 'Motomami' al clàssic de Lliga del 19 de març
Joan Laporta, president del FC Barcelona | Europa Press
Els pròxims tres fitxatges del Barça, revelats per Joan Laporta
Notícia: Els pròxims tres fitxatges del Barça, revelats per Joan Laporta
Comparteix
El president blaugrana ha explicat que aquest estiu arribaran un lateral, un central i un davanter
Messi, Xavi i Laporta, durant una entrega de premis | UEFA
Laporta parla sobre Messi i aposta per la renovació de Xavi
Notícia: Laporta parla sobre Messi i aposta per la renovació de Xavi
Comparteix
El president del Barça celebra el segon aniversari de la victòria electoral de 2021
Josep Maria Bartomeu, durant una compareixença | EFE
La Fiscalia denunciarà Bartomeu i el Barça pel cas Negreira
Notícia: La Fiscalia denunciarà Bartomeu i el Barça pel cas Negreira
Comparteix
S'investigarà un presumpte delicte de corrupció continuada en els negocis

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Victor a març 08, 2023 | 15:05
    Victor març 08, 2023 | 15:05
    Hauriem de començar a posar cadascú al seu lloc. La gent que fa coses, que s'arrisca i que treballa molt a una banda , i a l'idiota que ho critica tot des del sofà ( o des de la ràdio) sense saber fer res de res. Massa vegades amb una mala llet només a l'abast dels més mediocres. Cadascú al seu lloc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa