Món Esport
Els jugadors del Barça celebren la Lliga amb una rua multitudinària

Èxit absolut del Barça amb la rua de campions i campiones de Lliga. La rua per la festa pel títol de Lliga, la 27a en la història del club, ha tingut una rebuda multitudinària. Celebrada aquest dilluns a la tarda pels carrers de Barcelona, en què moltíssimes persones han acompanyat els primers equips masculí i femení de futbol, ha estat una festa durant tres hores. El conjunt blaugrana ha celebrat conjuntament els dos títols domèstics per primer cop perquè el femení també ha aconseguit el títol aquest any, el quart de forma consecutiva.

L’esdeveniment ha estat una autèntica festa amb un llarg recorregut des de l’Spotify Camp Nou que ha finalitzat a l’Arc de Triomf, ple de gom a gom. Tot el trajecte ha estat molt ple de gent amb banderes blaugranes, en el que ha estat un reconeixement a una temporada històrica dels dos equips. El masculí està aconseguint uns registres defensius espectaculars i el femení fa gairebé dos anys que no perd un partit de Lliga. Els jugadors han interactuat molt amb tots els aficionats signant samarretes i pancartes, en una rua habitual cada vegada que el club blaugrana guanya un títol i que feia cinc anys que no es feia, concretament des del doblet de Lliga i Copa l’any 2018.

Tres autobusos, un encapçalant la festa amb un equip de música, un amb l’equip femení i un amb l’equip masculí han estat els protagonistes d’una tarda-nit màgica a la ciutat. El trajecte ha estat molt plàcid i sense cap problema. Aproximadament uns deu quilòmetres de distància, que han gaudit els dos equips amb tota l’afició blaugrana donant escalf sense parar. Finalment, un cop acabat el circuit per la ciutat, els tres autocars han tornat de nou ràpidament cap a l’estadi blaugrana.

El Barça aixecarà el títol el dissabte al Camp Nou davant la Reial Societat

Així ha finalitzat una rua només amb el recorregut amb autocars. Amb això, el primer equip masculí aixecarà el trofeu de campions davant la seva afició el dissabte 20 davant la Reial Societat en el partit de lliga corresponent a la trenta-cinquena jornada. Amb l’equip blaugrana ja campió, l’entitat prepararà una festa en la qual s’esperen els parlaments habituals dels jugadors a l’estadi i una bona entrada per a rebre els indiscutibles campions de Lliga.



Més notícies
Ronald Araujo, durant la celebració del Barça pel títol de Lliga | Europa Press
Araujo parla en català i recorda Messi en la celebració del títol de Lliga
Notícia: Araujo parla en català i recorda Messi en la celebració del títol de Lliga
Comparteix
El central uruguaià ha volgut recordar l'astre argentí en la festa per la concecució de la Lliga
Un aficionat de l'Espanyol amb una cadira a les mans | Europa Press
Figures destacades de l’Espanyol justifiquen l’assalt dels ultres
Notícia: Figures destacades de l’Espanyol justifiquen l’assalt dels ultres
Comparteix
El que va ser president del conjunt perico durant 2012 i 2016, Joan Collet, expressa que la celebració dels jugadors del Barça ha estat una "provocació"
Xavi Hernández, a l'estadi de l'Espanyol | Europa Press
La Lliga de Xavi, que no vol que sigui “la Lliga de Xavi”
Notícia: La Lliga de Xavi, que no vol que sigui “la Lliga de Xavi”
Comparteix
L'entrenador del Barça s'ha mostrat molt satisfet del títol obtingut pel seu equip
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Eufòria desbocada de Laporta i declaracions molt destacades sobre Messi
Notícia: Eufòria desbocada de Laporta i declaracions molt destacades sobre Messi
Comparteix
El president del Barça ha celebrat com qui més la 27a Lliga del club

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa