Món Esport
Doble clàssic entre Barça i Madrid a les semifinals de Copa

El Futbol Club Barcelona s’enfrontarà al Reial Madrid a les semifinals de Copa. L’altre enfrontament serà entre l’Osasuna i l’Athletic Club. Tot plegat s’ha conegut després del sorteig que s’ha celebrat a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF). Cal recordar que, a partir de les semifinals, els partits de Copa es juguen a doble partit, és a dir, amb anada i tornada. En aquest sentit, el Barça començarà al Santiago Bernabéu i acabarà l’eliminatòria al Camp Nou, cosa que, en principi, afavoreix els interessos dels culers. Trobar dates serà complicat, perquè el Madrid ha de disputar el Mundial de Clubs i tots dos conjunts juguen competicions europees. Els clàssics es podrien donar entre març i abril. Pel que fa a l’altre enfrontament, el primer serà al Sadar i el segon a San Mamés.

El Barça i el Madrid no es troben a la Copa des de la temporada 2018-2019, quan els blaugranes van eliminar els merengues amb un contundent 0-3 al Santiago Bernabéu a les semifinals, si bé és cert que acabarien perdent la competició a la final contra el València. Aquesta temporada, els precedents entre els dos equips en deixen una de freda i una de calenta. El Madrid va resultar vencedor del partit de Lliga al Santiago Bernabéu per 3-1, mentre que el Barça va obtenir el mateix resultat a la final de la Supercopa fa pocs dies. Els culers van ser molt superiors i ara mateix no els fa por un rival com el Madrid.

Ousmane Dembélé, jugador del FC Barcelona, durant el clàssic de la Supercopa | FC Barcelona
Ousmane Dembélé, jugador del Barça, durant el clàssic de la Supercopa | FC Barcelona

El camí del Barça per arribar fins a les semifinals de Copa

El Barça és l’únic equip català que queda viu a la Copa. Per arribar fins aquí, els blaugranes han tingut un camí relativament senzill. Es van estalviar les dues primeres rondes, perquè van haver de disputar la Supercopa i això fa que s’accedeixi a la Copa directament a la tercera ronda. A més a més, els seus dos rivals van ser conjunts de categories molt inferiors: l’Intercity Sant Joan d’Alacant i el Ceuta. En el primer partit, els culers van haver d’anar fins a la pròrroga per guanyar. El segon, en canvi, va acabar en golejada. Als quarts de final, el contrincant del Barça va ser molt més exigent, la Reial Societat, però, tot i això, la victòria va caure del costat culer.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren un gol contra el Girona | FC Barcelona
El Barça, campió d’hivern
Notícia: El Barça, campió d’hivern
Comparteix
El Madrid ha empatat contra la Reial Societat i això certifica que els blaugranes acabaran líders al final de la primera volta
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El Barça espera una oferta per un futbolista que podria marxar ja
Notícia: El Barça espera una oferta per un futbolista que podria marxar ja
Comparteix
Héctor Bellerín no entra als plans de Xavi i el club vol fer negoci
Raphinha, durant el partit contra el Girona | @fcbarcelona_cat
El gran assenyalat del partit del Barça contra el Girona
Notícia: El gran assenyalat del partit del Barça contra el Girona
Comparteix
Raphinha no convenç amb les seves actuacions i comença a generar dubtes
Ousmane Dembélé, durant el partit contra el Girona | @fcbarcelona_cat
Dembélé: quina lesió té i quants partits estarà de baixa
Notícia: Dembélé: quina lesió té i quants partits estarà de baixa
Comparteix
El davanter francès va demanar el canvi al minut 26 contra el Girona

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gonzalo a gener 30, 2023 | 14:42
    Gonzalo gener 30, 2023 | 14:42
    ja, ja, ja cojones

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa