Món Esport
El Barça té un greu problema per inscriure els nous fitxatges

El Futbol Club Barcelona ha aconseguit fitxar grans jugadors durant aquest estiu. No obstant això, el club blaugrana s’ha trobat amb un nou problema que podria generar un gran mal de cap dins de les oficines de l’Spotify Camp Nou. I és que, primer de tot, per tal d’inscriure totes les noves incorporacions del club, el Barça ha d’encaixar els seus números amb els de LaLliga, i amb les tres palanques encara no n’hi hauria prou per fer-ho tot i que l’equip de Laporta sí que pensava que seria suficient. Fins i tot, una quarta palanca podria no ser-ne suficient.

La Lliga no accepta la totalitat de les tres palanques

El conflicte neix amb els diners generats per les tres palanques que ja han activat des de les oficines del club blaugrana. Amb les dues primeres palanques, el Barça hauria venut el 25% dels drets televisius a canvi de 667 milions d’euros, però LaLliga només n’acceptaria 517, ja que hi ha unes plusvàlues que actualment no comptabilitzarien i que serien les responsables que l’operació per inscriure els nous jugadors blaugranes trontollés.

El Barça treballa en una quarta palanca, però podria no ser suficient

Vist que el Futbol Club Barcelona encara necessita més diners per inscriure tots els seus fitxatges, el club blaugrana ja treballa en una quarta palanca que pugui resoldre la problemàtica abans que comenci la competició de lliga. No obstant això, segons ha informat la Cadena COPE, el Barça no en tindria prou amb l’activació d’una quarta palanca i podria necessitar, fins i tot, una cinquena injecció de capital per inscriure tots els futbolistes.

Els jugadors que sortirien perjudicats

Actualment, el Barça té fins a set jugadors amb els quals compta Xavi Hernández que no estan inscrits amb el club blaugrana per disputar la competició de lliga. Aquests futbolistes serien els 5 nous fitxatges del Barça (Franck Kessié, Andreas Christensen, Raphinha, Robert Lewandowski i Jules Koundé) i 2 reincorporats després que acabessin contracte (Sergi Roberto i Ousmane Dembélé). Tots set són jugadors clau per aquesta temporada i el Barça haurà de fer un esforç a correcuita per tal d’inscriure a tothom.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
El Barça està a punt de tancar un nou fitxatge per la defensa de Xavi
Notícia: El Barça està a punt de tancar un nou fitxatge per la defensa de Xavi
Comparteix
El Barça reforçarà el lateral esquerre amb un nou fitxatge
Rafa Yuste, Joan Laporta, Robert Lewandowski, Mateu Alemany i Jordi Cruyff, a l'Auditori 1899 del Camp Nou | Gabriel Izcovich
Els tres motius que han dut a Lewandowski a fitxar pel Barça
Notícia: Els tres motius que han dut a Lewandowski a fitxar pel Barça
Comparteix
El jugador en parla a la roda de premsa de la seva presentació, celebrada al Camp Nou
Robert Lewandowski, al Santiago Bernabéu | Europa Press
Lewandowski: “Sé com jugar contra el Reial Madrid”
Notícia: Lewandowski: “Sé com jugar contra el Reial Madrid”
Comparteix
El fitxatge blaugrana reconeix que és un expert en jugar bé i marcar gols contra els blancs
Robert Lewandowski, jugador del Barça | Gabriel Izcovich
Lewandowski es dirigeix al públic del Camp Nou en català
Notícia: Lewandowski es dirigeix al públic del Camp Nou en català
Comparteix
El davanter s'ha posat el públic barcelonista a la butxaca molt ràpidament

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa