Món Esport
Paraules enigmàtiques de Guardiola sobre un possible retorn al Barça

El tècnic de Santpedor Pep Guardiola ha rebut el guardó a millor entrenador català de l’any a la Gala de les Estrelles de la Federació Catalana de Futbol. Malgrat que va caure eliminat de la UEFA Champions League a les semifinals contra el Reial Madrid, va aixecar la Premier League i el seu equip, el Manchester City, va meravellar amb el seu joc. Enguany, de fet, encara està millorant més el rendiment dels seus futbolistes. Tot i això, les preguntes després d’aconseguir aquest reconeixement han estat més relacionades amb el Futbol Club Barcelona, l’equip de la seva vida, que amb el City.

Pep Guardiola dedica un missatge d’amor al Barça

El mateix Guardiola ha estat el primer que, tot i assegurar que “em sento molt agraït” amb el tracte que està rebent a Manchester, ha reconegut que “res és comparable al Barça”. Les seves paraules respecte al club blaugrana han estat realment emotives, ja que ha dit que “el Barça m’ho ha donat tot” i també ha fet una reflexió interessant: “Al Barça tot es viu més a flor de pell, les coses bones i les coses dolentes”. Cal recordar que es va formar a les categories inferiors de l’entitat culer des de 1994, quan tenia tretze anys, i ho va guanyar tot com a futbolista i posteriorment com a entrenador. De fet, en la seva etapa de tècnic, entre 2008 i 2012, va portar el Barça a un nivell que no s’havia vist mai.

“Si ens hem de retrobar, ens retrobarem”

Ara bé, des que va marxar ha deixat entreveure en moltes ocasions que la seva etapa al Camp Nou ha acabat i que no tornarà a la banqueta blaugrana. En canvi, en declaracions en aquesta mateixa Gala de les Estrelles les sensacions han estat diferents: “Vaig marxar del Barça i el Barça va continuar guanyant. Luis Enrique va demostrar que era més adequat que jo en el seu moment i Xavi ara és el tècnic correcte. Si pensés que realment soc imprescindible, tornaria, però no és el cas. Si algun dia ens hem de retrobar, ho farem, però d’una manera natural i sense forçar-ho”. De fet, ha admès que volia que aquest fos el seu darrer any a Manchester, però recentment ha renovat per dues temporades més, perquè “em van enredar”.

Joan Laporta, Juan Carlos Unzué i Pep Guardiola | FC Barcelona
Joan Laporta, Juan Carlos Unzué i Pep Guardiola | FC Barcelona

Jutglà, Cucurella i Alexia, els altres noms propis de la Gala

Els altres premiats de la Gala de les Estrelles han estat els següents. Marc Cucurella i Alexia Putellas han estat escollits millors jugadors de l’any, mentre que Ferran Jutglà i Clàudia Pina han guanyat al guardó a futbolistes amb més projecció. Els millors jugadors de futbol sala són Dídac Plana i Èlia Gulli, mentre que Clàudia Pons és la millor entrenadora catalana d’aquest esport enguany. Víctor Garcia ha estat escollit com a millor àrbitre i també s’ha atorgat un premi especial del jurat al Llevant les Planes després del seu ascens a la Primera Divisió femenina. Alexia Putellas, de nou, i Gerard Deulofeu també han estat reconeguts com a màxims golejadors catalans.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola renova amb el Manchester City fins a 2025
Notícia: Guardiola renova amb el Manchester City fins a 2025
Comparteix
El club anglès ha anunciat l'acord amb el tècnic de Santpedor, que continuarà vinculat als 'sky blues' durant dues temporades més
Cristiano Ronaldo, jugador portuguès | Europa Press
Cristiano confirma el pla de Guardiola que hauria canviat el futbol europeu
Notícia: Cristiano confirma el pla de Guardiola que hauria canviat el futbol europeu
Comparteix
El davanter portuguès ha acceptat que va esta a punt de fitxar pel Manchester City de Guardiola
Guardiola i Messi, durant la seva etapa conjunta al Barça | FC Barcelona
Messi revela el gran secret d’un dels majors èxits de Guardiola
Notícia: Messi revela el gran secret d’un dels majors èxits de Guardiola
Comparteix
L'exjugador del Barça ha repassat l'etapa de Guardiola al Barça
Guardiola i Messi, la temporada 2010/2011, al Barça | Europa Press
Messi defineix Guardiola amb una de les frases més enginyoses de totes
Notícia: Messi defineix Guardiola amb una de les frases més enginyoses de totes
Comparteix
En una entrevista amb Jorge Valdano, el futbolista també repassa una discusió que va tenir amb Luis Enrique

Comentaris

  1. Icona del comentari de: rd a novembre 29, 2022 | 12:27
    rd novembre 29, 2022 | 12:27
    no cal

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa