Món Esport
Crítica de Laporta a Rosell i Bartomeu per l’Espai Barça

Un dels aspectes en els quals s’ha aturat més estona Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, a l’hora d’analitzar la situació actual de l’entitat blaugrana ha estat l’Espai Barça. La construcció del nou Camp Nou ja ha començat i viurà el seu període més intens la temporada vinent, quan l’equip jugarà durant un curs sencer a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc per poder avançar en les obres de l’Espai Barça. Laporta ha volgut remarcar la idea que és molt important que aquest període fora del Camp Nou sigui “tan curt com sigui possible”, perquè suposa una “reducció d’ingressos” molt rellevant. Tot i això, el club està treballant per adequar l’estada a Montjuïc de la millor manera possible.

Laporta, molt crític amb la gestió de l’Espai Barça de Rosell i Bartomeu

En aquest sentit, Laporta ha enviat un dard enverinat a les juntes directives que l’han precedit, ja que considera que s’haurien d’haver aprofitat altres moments per dur a terme la construcció del nou estadi del Barça i l’adequació de tota la zona que l’envolta. Primer ha criticat la gestió de Sandro Rosell, president entre 2010 i 2014, ja que ha dit que “les obres del nou Camp Nou haurien d’haver començat fa deu anys”. D’altra banda, també ha atacat Josep Maria Bartomeu, president entre 2014 i 2021, ja que ha dit que “s’hauria d’haver avançat durant els mesos de confinament per la pandèmia del coronavirus”.

Imatge del projecte de l'Espai Barça | Europa Press
Imatge del projecte de l’Espai Barça | Europa Press

En qualsevol cas, Laporta s’ha mostrat molt satisfet de la situació actual i ha celebrat que, aviat, “el Barça podrà tenir l’estadi que mereix”. D’aquesta manera, el president blaugrana ha subratllat la importància d’haver concedit les obres a la constructora Limak, la qual, segons Laporta, era la que “ens oferia les millors condicions econòmiques”. A més a més, aquesta empresa també garanteix la construcció en el menor temps possible, cosa que redueix l’etapa del Barça a Montjuïc. Finalment, el president del Barça també ha volgut subratllar que Limak està duent a terme tasques humanitàries per ajudar en les tasques de rescat del terratrèmol de Turquia i no ha donat credibilitat a les informacions que parlen de males praxis de l’empresa en la construcció de l’aerport d’Istanbul.



Més notícies
Ansu Fati i Laporta, en arxiu | Europa Press
Laporta es mulla sobre la possible venda d’Ansu Fati
Notícia: Laporta es mulla sobre la possible venda d’Ansu Fati
Comparteix
El president del Barça ha assegurat que el club compta amb el davanter guineà
Joan Laporta i Leo Messi, en arxiu | FC Barcelona
La resposta de Laporta als insults del germà de Messi
Notícia: La resposta de Laporta als insults del germà de Messi
Comparteix
El president del Barça s'ha mostrat molt elegant i ha acceptat les disculpes de Matías Messi
Joan Laporta, durant una roda de premsa | Europa Press
Laporta: “Hem salvat el Barça de la ruïna econòmica”
Notícia: Laporta: “Hem salvat el Barça de la ruïna econòmica”
Comparteix
La situació financera del club blaugrana continua delicada, però ha millorat substancialment, segons el president
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta deixa ben clar quin és el gran objectiu del Barça aquesta temporada
Notícia: Laporta deixa ben clar quin és el gran objectiu del Barça aquesta temporada
Comparteix
El president blaugrana ha comparegut en roda de premsa per analitzar l'actualitat del club

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a febrer 09, 2023 | 17:41
    Ricard febrer 09, 2023 | 17:41
    La construcció no és un bon argument per defensar res. El cost i el termini de l'obra només és una població revisió, més cap seguretat. L'únic que sí es pot dir és que el Madrid va fer santament fent les obres durant la pandèmia. El Barça hagués hagut de fer el mateix.
  2. Icona del comentari de: Un parell de persones non grates a febrer 09, 2023 | 17:57
    Un parell de persones non grates febrer 09, 2023 | 17:57
    els dos titelles del grupo godo, primer el sandro i després el bartomeu, tenien com a objectiu, destruir el Barça del Guardiola, del Cruyfisme, un Barça a més a més molt català, i això al grupo godo, no agradava gens. L'espai Barça, era per fer volar coloms. El bartomeu, tot i arruïnar el club esportivament, socialment i sobretot econòmicament, ho acabarà pagant car, tan debò

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa