Món Esport
Laporta: “El cas Negreira és una campanya per controlar el Barça”

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, ha fet un discurs adreçat al barcelonisme durant les hores prèvies al clàssic que els culers i el Reial Madrid disputaran aquest diumenge al Camp Nou, corresponent a la jornada 26 del campionat de LaLiga. En el seu missatge, en format vídeo i compartit a les xarxes socials del club, el dirigent ha demanat als aficionats el seu compromís i ànims de cara al matx i, a més, s’ha referit al cas Negreira amb contundència.

“Hola culers, aquest diumenge tenim un gran partit. Veniu a animar l’equip més que mai. Tenim una gran oportunitat d’apropar-nos a l’objectiu que és guanyar la lliga” ha començat expressant Laporta. A continuació, ha apuntat que “la campanya que estem patint no és casualitat i té com a objectiu desestabilitzar a curt termini l’equip, i a mitjà termini controlar i quedar-se amb el Barça. Tindré temps per explicar-vos qui, per què i com volen orquestrar aquesta campanya”.

Unes paraules imponents, que ha continuat amb unes paraules tranquil·litzadores: “No tingueu cap dubte que ens defensarem. I no només això, també atacarem. Però ara ens hem de concentrar a animar els nostres jugadors, perquè el primer objectiu que tenen és desestabilitzar l’equip i hem d’animar els nostres tècnics i futbolistes perquè guanyin el partit. Crec que no hem d’estar centrats en altres aspectes que desvien l’atenció dels nostres jugadors. Veniu a animar més que mai. Animem el Barça perquè estimem el Barça”.

Laporta es retrobarà amb Florentino Pérez al Camp Nou

Des que la Cadena SER va destapar el cas Negreira, el primer equip masculí del Barça ha disputat set partits. En els primers, s’ha aconseguit que els jugadors puguin centrar la seva atenció al que ha passat en la gespa. En canvi, en el darrer, contra l’Athletic Club i a San Mamés, si bé els blaugranes es van dur la victòria, ho van fer en un ambient molt hostil, amb protestes continuades per part dels aficionats bascos.

Joan Laporta i Florentino Pérez, a la llotja del Camp Nou | Europa Press
Joan Laporta i Florentino Pérez, a la llotja del Camp Nou | Europa Press

Així doncs, el clàssic serà el primer partit des de llavors. A més, provocarà el retrobament de Laporta amb Florentino Pérez, president blanc, soci del projecte de la Superlliga, però també màxim representant d’una de les moltes entitats que s’han personat contra el Barça.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Denunciar Tebas i el Madrid a març 17, 2023 | 18:52
    Denunciar Tebas i el Madrid març 17, 2023 | 18:52
    S'ha d'investigar el Madrid i al Tebas i denunciar-los judicialment. Amb gran campanya als diaris, teles i ràdios, tots els catalans... I ja se'n faran eco. Mereixen un bon càstig. Prou ser xais que van a l'escorxador

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa