Món Esport
Tebas ataca el Barça i acusa Laporta de “victimista” pel cas Negreira

El cas Negreira es resoldrà d’aquí a uns mesos, potser d’aquí a uns anys, però els danys reputacionals que li està suposant al Futbol Club Barcelona no seran reparats en dècades, si és que no són ja irreversibles. Tota la pudor que fa aquest cas, sumat a la falta d’explicacions del Barça, generen inquietud entre culers i aficionats neutrals. A més a més, aquells que sempre han estat enemics de l’entitat blaugrana ho estan aprofitant per generar un relat on el Barça ja és culpable, passi el que passi i es demostri el que es demostri.

La guerra Tebas-Laporta lliura una nova batalla pel cas Negreira

Qui tampoc no està contribuint a la precaució i a la prudència en tot aquest assumpte és el president de LaLiga, Javier Tebas, qui, novament, s’ha tornat a convertir en protagonista per unes declaracions sobre el cas Negreira. En plena guerra contra Joan Laporta per la Superlliga -i després d’haver anunciat que LaLiga serà acusació particular contra el club blaugrana-, Tebas ha tornat a atacar el seu homòleg al Barça. Ha assegurat que la posició de Laporta i la institució culer és de “victimisme” i afirma sentir-se “avergonyit” per la manca d’explicacions del club. Diu que si Laporta i els altres presidents consideren que els pagaments van ser legals i ho defensen amb tanta “seguretat”, que “ens ho aclareixin”.

Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press

Tebas torna a fer una anàlisi molt atrevida de la situació del Barça

Tebas també ha dit que “l’estratègia de Laporta no és la més adequada” i ha recordat que LaLiga serà molt contundent amb el Barça en tot aquest cas: “Hem d’actuar, arribar fins al final i, si hi ha culpables, que assumeixin la responsabilitat”. De fet, Tebas s’ha atrevit a analitzar la situació interna, institucional i social del club i ha assegurat que “no recordo una època on un equip de la nostra Lliga s’hagi trobat en una crisi reputacional tan profunda”.



Més notícies
Ernesto Valverde i Luis Enrique, en arxiu | FC Barcelona
La Fiscalia cita Luis Enrique i Valverde per testificar en el cas Negreira
Notícia: La Fiscalia cita Luis Enrique i Valverde per testificar en el cas Negreira
Comparteix
L'òrgan constitucional pretén que parlin sobre els presumptes informes arbitrals que ha rebut el Barça els últims anys, segons El País
Joan Laporta i Pedro Sánchez, en una imatge d'arxiu | FC Barcelona
El govern espanyol també es personarà contra el Barça pel cas Negreira
Notícia: El govern espanyol també es personarà contra el Barça pel cas Negreira
Comparteix
El Consell Superior d'Esports segueix el camí iniciat pel Madrid i es personarà com a acusació particular
Xavi Hernández, a San Mamés | Europa Press
Xavi defensa el Barça amb contundència pel cas Negreira
Notícia: Xavi defensa el Barça amb contundència pel cas Negreira
Comparteix
"Jutjar abans de temps no és bo per a la societat", ha afirmat l'entrenador blaugrana després del partit contra l'Athletic Club
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Contundent missatge de Laporta sobre el cas Negreira
Notícia: Contundent missatge de Laporta sobre el cas Negreira
Comparteix
"Culers, estigueu tranquils", assegura el president del Barça

Comentaris

  1. Icona del comentari de: tros de quòniam a març 14, 2023 | 11:11
    tros de quòniam març 14, 2023 | 11:11
    el tebas falangista i anticatalanista de naixement, ah i madridista declarat, com no, continuarà fen l'impossible per destruir el Barça
  2. Icona del comentari de: JordiP a març 14, 2023 | 11:53
    JordiP març 14, 2023 | 11:53
    El Tebas faria molt bé en callar i desaparèixer. Si molt parla corre el risc de que la fiscalia endegui una investigació sobre les seves empreses "de negocis futbolístics" i les pressions que fan als clubs per tal d'aconseguir que els contractin "serveis".
  3. Icona del comentari de: JordiP a març 14, 2023 | 11:56
    JordiP març 14, 2023 | 11:56
    A més, Tebas dels 00, si els pagaments estan degudament contemplats a la comptabilitat oficial del club queda clar que no existeix voluntat dolosa en els mateixos. Precisament és per aquest "petit detall" que el tema ha sortit a la llum. Quan es fa una gatada es fa (i més si és delictiva) de la manera més dissimulada possible.
  4. Icona del comentari de: Anònim a març 14, 2023 | 17:36
    Anònim març 14, 2023 | 17:36
    El culpable de tot això, el tal Negreira, no ha dit ni pijames en tots els delictes de tota clase el quecte què porta probas es els acusador no el inocent? I A ON ESTAN AQUESTAS PROVES??? tot això ve per el. VOX TEBAS i la superlliga junt la no firma amb CVC del Tebas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa