Món Esport
Comunicat molt contundent del Barça contra Javier Tebas

El Futbol Club Barcelona ha reaccionat a la informació que s’ha conegut aquest matí sobre una prova suposadament falsa que Javier Tebas, president de LaLiga, va presentar a la justícia per incriminar el Barça i els seus expresidents Josep Maria Bartomeu i Sandro Rosell en relació amb el cas Negreira. L’entitat blaugrana ha emès un comunicat on s’ha mostrat molt contundent i demana “explicacions” al president de LaLiga, així com la seva “dimissió”. Des que va esclatar el cas Negreira, Tebas ha estat molt dur contra el Barça i ara l’entitat blaugrana ha trobat l’escletxa per contraatacar. La relació entre les dues parts està molt tocada a causa del projecte de la Superlliga europea i de la situació econòmica i de fair play fianancer del club.

Javier Tebas, president de LaLiga | Europa Press
Javier Tebas, president de LaLiga | Europa Press

El comunicat íntegre del Barça contra Tebas

“Davant la gravetat de la informació apareguda avui dilluns a La Vanguardia, en què es vincula el president de LaLiga, Javier Tebas, com a executor en la presentació d’una prova falsa davant la Fiscalia per incriminar el nostre club, el FC Barcelona vol expressar el seu profund enuig, indignació i afartament.

Per aquest motiu, requerim urgentment al president de LaLiga que aparegui públicament per oferir explicacions, més enllà del tuit enviat de matinada pel senyor Tebas, fugint d’estudi i amb una pàtina amenaçadora.

El FC Barcelona, com ha anat dient el president Joan Laporta en les darreres setmanes, se sent víctima d’un linxament mediàtic per uns fets que mai no han passat: el Barça mai no ha comprat àrbitres.

En aquest assetjament hi han participat un grapat de mitjans i opinadors amb més o menys mala intenció, i amb LaLiga entre bambolines atiant el foc contra el nostre Club, amb aportacions del seu president que només han anat en una direcció: intentar condemnar-nos davant l’opinió pública abans no es jutgin els fets.

No és el primer cop que el president de LaLiga utilitza tota la seva maquinària mediàtica per dinamitar el FC Barcelona però, al marge dels seus habituals estirabots, mai no ens podríem haver imaginat que hagués pretès incriminar el nostre club amb proves falses.

La notícia que publica avui La Vanguardia és d’una gravetat que hauria d’alertar tots els clubs de LaLiga, per unes pràctiques que no tenen cap encaix en les funcions que són atribuïdes al president de LaLiga.

Només per aquest fet, el d’atribuir-se funcions que no li escauen, encara que també per dignitat i respecte a la presidència de LaLiga, el senyor Tebas hauria de dimitir en la seva funció. Tanmateix, coneixedors de la seva obsessió per perseguir el FC Barcelona i mostrant constantment la seva aversió i manifesta antipatia vers el nostre Club, entenem que l’actual president de LaLiga persistirà en el seu capteniment de seguir perjudicant el nostre club”.



Més notícies
Javier Tebas, president de LaLiga | Europa Press
Tebas va aportar una prova falsa per incriminar el Barça en el cas Negreira
Notícia: Tebas va aportar una prova falsa per incriminar el Barça en el cas Negreira
Comparteix
La Vanguardia assegura que el president de LaLiga va intentar generar sospites sobre Rosell i Bartomeu de manera equivocada
Gavi, abans d'un partit del Barça | Europa Press
Tebas intensifica la guerra contra Laporta per Gavi
Notícia: Tebas intensifica la guerra contra Laporta per Gavi
Comparteix
LaLiga ha eliminat oficialment la fitxa del migcampista andalús amb el primer equip del Barça
Javier Tebas, president de LaLiga | Europa Press
Fins i tot Tebas esclata contra la campanya del Madrid contra els àrbitres
Notícia: Fins i tot Tebas esclata contra la campanya del Madrid contra els àrbitres
Comparteix
El president de LaLiga ha demanat que el club blanc sigui sancionat per "incendiar constantment"
Javier Tebas, president de LaLiga | Europa Press
Tebas fa un canvi de discurs sorprenent respecte al Barça i al cas Negreira
Notícia: Tebas fa un canvi de discurs sorprenent respecte al Barça i al cas Negreira
Comparteix
"No crec que el Barça hagi pagat àrbitres", ha dit el president de LaLiga

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Un mal nascut a abril 03, 2023 | 17:01
    Un mal nascut abril 03, 2023 | 17:01
    tebas dimissió !!
  2. Icona del comentari de: Pere a abril 03, 2023 | 17:35
    Pere abril 03, 2023 | 17:35
    La millor resposta és que el FCBarcelona abandoni, d'una vegada, la lliga espanyola de futbol i demani competir a la Ligue 1 de França, el Campionat de França de football.
  3. Icona del comentari de: Ferran a abril 04, 2023 | 08:33
    Ferran abril 04, 2023 | 08:33
    Tebas, tevas o te vas no mereixes continuar , inmensa indignitat.
  4. Icona del comentari de: Manel a abril 05, 2023 | 14:26
    Manel abril 05, 2023 | 14:26
    Lo millor que pot passar es que el senyor tebas desapareixi del mapa futbolistic, la uefa i la fifa siguin perseguides per corrupcio i que el barça sen vaigi a la lliga francesa
  5. Icona del comentari de: Jose a abril 30, 2023 | 11:52
    Jose abril 30, 2023 | 11:52
    Este es otro hijo de put.... mas al servicio del tito Floren que es el que pone los billetes (y las normas parece ser) Españistan es.um esteecolero donde TODO es corrupto desde el 'jefe del estado' hasta el ultimo mono El A POR ELLOS Sigue de actualidad y personalmente hasta los huevs Prefiero vivir 1 día en pie que 1000 de rodillas

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa