Món Esport
L’estratègia del Barça per evitar un altre ‘cas Eintracht’ al Camp Nou

El Futbol Club Barcelona està treballant per evitar un nou cas Eintracht en l’eliminatòria de Playoff de la UEFA Europa League contra el Manchester United. La vicepresidenta de l’entitat Elena Fort ha concedit aquest dilluns una roda de premsa, en la qual ha explicat les mesures que es prendran per evitar la imatge que es va produir al Camp Nou la temporada passada contra el club de Frankfurt, a posteriori campió de la competició.

Aficionats del Manchester United, en una protesta contra els actuals dirigents del club | Europa Press
Aficionats del Manchester United, en una protesta contra els actuals dirigents del club | Europa Press

La decisió més destacada és que els abonats que decideixin alliberar el seu seient de cara al matx hauran d’omplir un formulari amb les dades de la persona que l’ocupi. Per tant, amb això no es podrà prohibir una nova i hipotètica invasió d’aficionats visitants, però el club els podria tenir controlats en cas que hi hagi nous problemes, i s’espera que això aturi la revenda massiva.

“Volem que aquesta vegada l’abonat respongui, i que el Camp Nou s’ompli d’aficionats blaugranes. Principalment, perquè l’equip ho necessita, però també per evitar els incidents que hi va haver en el partit contra l’Eintracht”, ha recordat Fort. I és que la temporada passada, els blaugranes es van enfrontar als alemanys en la ronda dels quarts de final d’aquesta competició, després d’haver-hi caigut des de la UEFA Champions League, i d’haver superat dues rondes, contra el Nàpols i contra el Galatasaray.

Després d’un empat a un en terres germàniques, l’Eintracht de Frankfurt va conquerir el Camp Nou en dos aspectes. Primer, en un que es podia preveure: l’esportiu. Els d’Oliver Glasner van guanyar per 2-3 i van accedir a les semifinals del torneig, deixant els culers eliminats. Tot i això, també van conquerir l’estadi en tant que els seus aficionats el van copar, de forma sorprenent. Això va deixar una imatge lamentable, amb altercats, i va obligar la junta directiva de Joan Laporta a intervenir.

El Barça-Manchester United, declarat partit d’alt risc

Cal recordar que els aficionats del Manchester United són molt passionals. De fet, el partit, que es disputarà el 16 de febrer a les 18:45 hores, ha estat declarat d’alt risc. Evidentment el cas de l’Eintracht de Frankfurt va ser aïllat, i no s’espera que els seguidors dels red devils es mobilitzin tant per a aquest partit. Però com diuen, millor prevenir que curar.



Més notícies
Els jugadors de l'Eintracht de Frankfurt celebren un gol al Camp Nou davant de la seva afició | Europa Press
El Camp Nou abandona el seu equip i el Frankfurt elimina el Barça (2-3)
Notícia: El Camp Nou abandona el seu equip i el Frankfurt elimina el Barça (2-3)
Comparteix
El conjunt blaugrana ha caigut eliminat als quarts de final de l'Europa League en un estadi que no semblava el seu per la gran quantitat d'aficionats de l'equip rival que hi havia
El Camp Nou, instants després del final del matx entre el Barça i el Frankfurt | El Món
VÍDEO | Vergonya al Camp Nou: l’afició del Frankfurt conquereix l’estadi
Notícia: VÍDEO | Vergonya al Camp Nou: l’afició del Frankfurt conquereix l’estadi
Comparteix
Uns vint mil seguidors alemanys han ajudat el seu equip a eliminar el Barça en una nit esperpèntica
Aficionats de l'Eintracht de Frankfurt al Camp Nou | Europa Press
El patiment d’aficionats blaugranes durant el Barça-Frankfurt al Camp Nou
Notícia: El patiment d’aficionats blaugranes durant el Barça-Frankfurt al Camp Nou
Comparteix
Pressumptes abusos sexuals, llançaments d'ampolles i alemanys impedint que un senyor gran veiés el partit, entre altes coses
Imatge del Camp Nou | FC Barcelona
El caos del partit del Frankfurt obliga el Barça a canviar la gestió social
Notícia: El caos del partit del Frankfurt obliga el Barça a canviar la gestió social
Comparteix
El club no pot tornar-se a permetre un desastre com el del partit en què ha estat eliminat de l'Europa League i ha de canviar l'estructura d'abonaments i relació amb els socis

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa