Món Esport
Enríquez Negreira ja va amenaçar el Barça amb generar un escàndol fa anys

La polèmica pel cas dels pagaments del Futbol Club Barcelona a l’empresa DASNIL 95, dirigida per José María Enríquez Negreira, exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA), continua generant noves informacions. Segons un burofax que ha revelat el diari El Mundo, Enríquez Negreira va amenaçar l’any 2018 el Barça amb publicar totes aquelles possibles “irregularitats” entre l’empresa i el club per generar un escàndol que perjudiqués l’entitat blaugrana. Ho va fer quan el Barça va tallar el contracte amb DASNIL 95.

Hores després de conèixer la informació, la Cadena SER ha parlat amb Josep Maria Bartomeu, l’expresident del Barça que va prendre la decisió de trencar el contracte que vinculava el club amb l’empresa dirigida per Negreira. Bartomeu ha confirmat que coneixia el burofax i, per altra banda, ha afirmat les amenaces rebudes per part d’Enríquez Negreira.

Els Mossos d'Esquadra, a les oficines del Futbol Club Barcelona | Europa Press
Els Mossos d’Esquadra, a les oficines del Futbol Club Barcelona | Europa Press

El burofax d’Enríquez Negreira

Cal recordar que la Fiscalia investiga els pagaments que va fer el Barça a l’empresa de José María Enríquez Negreira entre el 2016 i el 2018 per un valor d’1,4 milions d’euros. Quan va veure que el club blaugrana va trencar de cop l’acord amb l’empresa DASNIL 95, l’exvicepresident del CTA va enviar un burofax al club blaugrana on explicava que es prenia com un insult la manera amb la qual el Barça s’havia desvinculat de la seva empresa: “La meva sorpresa ha sigut majúscula. Després de tot aquest temps junts, m’ho prenc com un insult personal absolutament injustificat”, deia Negreira en el burofax. A més a més, afegia que: “No deixaré passar l’oportunitat d’arribar a un acord just per ambdues parts. En cas contrari, donaré publicitat, sense miraments, a totes les irregularitats que he conegut i viscut de primera mà amb relació al club”.

La trucada privada entre Bartomeu i José María Enríquez Negreira

Segons ha explicat la Cadena SER, el Barça va comunicar al fill d’Enríquez Negreira que trencaven el contracte que unia el club amb l’empresa DASNIL 95. El fill va recriminar la decisió al club blaugrana i, hores després, el mateix José María Enríquez Negreira va ser qui es va posar en contacte amb Bartomeu mitjançant una trucada telefònica. Aquesta trucada es va dur a terme el mateix dia que el Barça va finalitzar l’acord amb l’empresa, mentre que el burofax es va enviar uns mesos després. Negreira hauria amenaçat Bartomeu de la mateixa manera que ho fa en el burofax.



Més notícies
Javier Tebas, president de LaLiga | Europa Press
Tebas confirma que el Barça no rebrà cap sanció pel cas dels àrbitres
Notícia: Tebas confirma que el Barça no rebrà cap sanció pel cas dels àrbitres
Comparteix
El president de LaLiga ha assegurat que el cas ha prescrit, però ha mostrat la seva preocupació al respecte
Luis Rubiales, president de la RFEF | Europa Press
La RFEF podria emprendre mesures legals en el cas del Barça i els àrbitres
Notícia: La RFEF podria emprendre mesures legals en el cas del Barça i els àrbitres
Comparteix
La RFEF ha emès un comunicat on explica cinc punts clau pel cas
Les mentides del cas del Barça i els àrbitres (i les veritats que fan mal)
Notícia: Les mentides del cas del Barça i els àrbitres (i les veritats que fan mal)
Comparteix
"Madrid ha agafat la màxima de 'tothom és innocent fins que es demostri el contrari' i l'ha capgirat: el Barça és culpable encara que es demostri el contrari"
Joan Laporta, president del FC Barcelona | Europa Press
Noves informacions rellevants sobre el cas del Barça i els àrbitres
Notícia: Noves informacions rellevants sobre el cas del Barça i els àrbitres
Comparteix
En cas que el Barça hagués comès alguna infracció, el cas ja ha prescrit i, per tant, no podria ser sancionat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa