Món Esport
El Barça fa marxa enrere i rebaixa els abonaments de l’Estadi Olímpic

Quan la mateixa vicepresidenta institucional del Futbol Club Barcelona, Elena Fort, va anunciar els preus que els socis i abonats havien de pagar per a poder tenir un seient a l’Estadi Olímpic Lluis Companys, més d’un es va posar les mans al cap. Si moltes persones es van negar a pujar a Montjuïc per a veure els partits del primer equip masculí durant la pròxima temporada i mitja, segurament va ser per aquells preus desorbitats.

Aquest dijous, la vicepresidenta ha ofert una roda de premsa en la qual la principal novetat ha estat la confirmació de què els abonaments baixaran de preu. El club ha decidit fer marxa enrere i ha decidit rebaixar la quota dels abonaments per a accedir a l’estadi durant els partits del Barça. En un primer moment, la vicepresidenta va anunciar que el cost de l’abonament aniria d’una forquilla d’entre 500 i 1.000 euros. Ara aniran dels 255 als 870 euros. Sense cap mena de dubte, una rebaixa substancial que Elena Fort ha justificat amb que “hem estat sensibles amb els socis i estem satisfets d’aquesta mesura perquè se la mereixen tots. Volem que l’estadi s’ompli cada cap de setmana”.

Maria Elena Fort, vicepresidenta institucional del Barça, amb Joan Laporta | Estimem el Barça
Maria Elena Fort, vicepresidenta institucional del Barça, amb Joan Laporta | Estimem el Barça

A més, ha afegit que en aquell moment van decidir apujar els preus perquè era una mesura “necessària tenint en compte les necessitats econòmiques del club”. Però Fort avisa que el club haurà de compensar aquesta pèrdua d’ingressos per alguna altra via. També ha tornat a recordar la normativa que s’utilitzarà per a poder entrar a l’Estadi. No hi haurà ‘Seient Lliure’ i s’haurà d’avisar l’assistència al parrit amb sis dies d’antelació.

El Barça, sempre en contra del racisme

La vicepresidenta ha aprofitat per donar valor a la lluita del club contra el racisme i l’homofòbia. Fort ha explicat que “el Barça sempre ha estat, en tota la seva història, a favor dels drets humans. Aquesta Junta va prendre decisions pioneres per a erradicar la violència. Defensar la lluita contra aquests tipus d’actes està als nostres principis des de la fundació del club”. Tot això després d’uns últims dies molt moguts pels actes racistes contra Vinicius a l’Estadi de Mestalla i els càntics a Guardiola al Santiago Bernabéu.

Elena Fort vol un gran acomiadament del Camp Nou

El pròxim diumenge 28 de maig a les 19:00 hores contra el Mallorca, el Barça jugarà l’últim partit al Camp Nou abans del començament de les obres. Per això, Fort ha fet una crida a tota l’afició: “Volem que sigui una gran festa per a tots. Que tothom vingui amb la seva samarreta”. “Hi haurà activitats per a després del partit”, ha afegit. Per altra banda, la vicepresidenta ha explicat que els socis i abonats tindran un record de l’actual estadi, però que no podran endur-se la seva cadira.



Més notícies
Jules Koundé, jugador del Barça | FC Barcelona
Koundé revela públicament els seus plans de futur
Notícia: Koundé revela públicament els seus plans de futur
Comparteix
Jules Koundé, central del Barça, deixa clar que no marxarà del club blaugrana
El president del Barça, Joan Laporta, i el CEO de TP Vision, Kostas Vouzas, en l'acord del tancament del nou patrocini per al Barça | FC Barcelona
El Barça estrenarà patrocinador a la màniga en el pròxim partit de Lliga
Notícia: El Barça estrenarà patrocinador a la màniga en el pròxim partit de Lliga
Comparteix
El Barça lluirà un nou logotip a la màniga en el partit contra el Mallorca
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
La curiosa teoria de Guardiola sobre l’últim empat del Manchester City
Notícia: La curiosa teoria de Guardiola sobre l’últim empat del Manchester City
Comparteix
Josep Guardiola explica les seves raons després de l'empat al penúltim partit de la Premier d'aquest curs
Andrés Iniesta anuncia que deixa el Vissel Kobe | Europa Press
Iniesta deixa el Vissel Kobe, però anuncia una notícia del tot inesperada
Notícia: Iniesta deixa el Vissel Kobe, però anuncia una notícia del tot inesperada
Comparteix
A diferència del que tothom pensava, ell mateix inclòs, no es retira encara i busca un nou destí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa