Món Esport
Troben viu un jugador del Barça que donaven per mort des de feia 40 anys
  • CA

Charles Thomas, jugador del Barça de bàsquet entre el 1972-1975, ha ressuscitat. Tothom el donava per mort des de principis dels anys 80, quan, fins i tot la seva mateixa família, creien que havia estat tirotejat o que havia patit una sobredosi. Tanmateix, un altre exjugador blaugrana, Norman Carmichael, va rebre una trucada del mateix Thomas ara fa pocs dies que va canviar la història del tot.

Després d’haver pogut parlar per telèfon amb Thomas, Carmichael ha explicat a través de les seves xarxes socials que el seu excompany, després d’una greu lesió de genoll que el va apartar de la competició, va marxar a Mèxic i des d’aleshores se li havia perdut la pista. Va passar una vida marcada per l’addicció a les drogues i es va allunyar de la família. Ha estat ara, quaranta anys més tard des de l’última notícia que es coneixia d’ell, que ha tornat a donar senyals de vida. Thomas viu en un asil a Texas, des d’on ha trucat a Carmichael, i quan rebi la segona dosi de la vacuna contra el coronavirus el podrà visitar la família i el seu excompany.

La història de Thomas al bàsquet català és extensa. Malgrat ser americà, va arribar al Sant Josep de Badalona a finals dels 60 amb 22 anys. No va poder fer el salt del bàsquet universitari a la NBA i és per això que va trobar aquesta altra via. Va destacar de seguida i el Barça el va fitxar el 1972. Va despuntar com a blaugrana, però una gravíssima lesió de genoll va perjudicar la seva carrera per sempre. Provaria sort a Manresa, però no hi va durar ni una temporada. Carmichael, en canvi, va arribar a jugar fins a nou temporades al Barça, en les quals, però, no va poder guanyar res a causa del gran domini del Reial Madrid.



Més notícies
Luis Suárez, jugador de l'Atlètic de Madrid | Europa Press
L’eliminació de l’Atlétic costa dos milions al Barça
Notícia: L’eliminació de l’Atlétic costa dos milions al Barça
Comparteix
El club blaugrana no percebrà una part de les variables del traspàs de Luis Suárez
Joan Laporta i Toni Freixa, en arxiu | Europa Press
Freixa defensa Laporta per la “gran bestiesa” de l’aval
Notícia: Freixa defensa Laporta per la “gran bestiesa” de l’aval
Comparteix
El candidat a les eleccions del Barça considera que és un fet "antidemocràtic"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa