Món Esport
El Barça hauria provocat un ‘cas Ilaix Moriba’ a l’Espanyol

Carlos Alemán és una de les joies de la pedrera de l’Espanyol. Aquest futbolista juga com a lateral dret i és capità de l’equip juvenil del club blanc-i-blau. La directiva perica considera que aquest defensa té potencial per arribar al primer equip espanyolista, però el jugador acaba contracte l’any 2023 i encara no ha arribat a un acord per renovar amb el seu actual equip.

Segons ha avançat La Grada, les negociacions entre Carlos Alemán i l’Espanyol per allargar el contracte del futbolista estan estancades. De fet, la tensió entre ambdues parts ha assolit un nivell tan alt que el defensa va ser desconvocat de l’últim partit de l’equip blanc-i-blau i podria veure alguns duels més des de la graderia. Tot i això, l’entitat espanyolista encara no hauria perdut l’esperança de convèncer el futbolista de renovar el seu contracte amb el club perico.

La seva agència és la mateixa que la d’Ilaix Moriba

El motiu principal que hauria provocat l’estancament de les negociacions per estendre el contracte de Carlos Alemán serien les elevades comissions que demanen els agents del futbolista per materialitzar aquesta operació segons el periodista especialitzat en l’actualitat blanc-i-blava Joan Camí. Curosament, el capità del juvenil de l’Espanyol està representat per l’agència ROGON, que és la mateixa que treballa amb Ilaix Moriba, exjugador del Barça. Aquest migcampista va abandonar el club blaugrana el passat estiu després de no arribar a un acord amb la directiva culer per renovar el seu contracte. Els motius que van provocar que el FC Barcelona donés per perdut al futbolista també van ser les elevades comissions que volia cobrar ROGON així com el desproporcionat sou que pretenia rebre l’ivorià.

Sembla doncs que l’Espanyol està patint un ‘cas Ilaix Moriba’ al seu planter amb Carlos Alemán com a protagonista. Ara bé, aquesta situació podria estar motivada per l’aparició d’un personatge inesperat, el Barça. Segons explica La Grada, el capità del juvenil blanc-i-blau va rebre una oferta per part del FC Barcelona el passat estiu. Aquest mateix mitjà assegura que el defensa volia marxar a l’entitat culer, però l’Espanyol demanava la clàusula de rescissió i el Barça es va negar a pagar-la. El jugador no va aconseguir sortir, però ja sap que hi ha un altre equip interessat en el seu fitxatge. Per tant, es nega a rebaixar les seves pretensions per renovar amb el conjunt perico perquè sap que, si el club espanyolista no les accepta i acaba marxant, podrà arribar lliure a l’equip blaugrana.

Tot i això, encara queda un any perquè acabi el contracte de Carlos Alemán amb l’Espanyol. Per tant, la directiva blanc-i-blava encara disposa de temps per aconseguir el seu objectiu de convèncer el lateral dret de renovar i evitar així que aquest cas acabi amb la marxa del jugador, tal com va succeir amb Ilaix Moriba.



Més notícies
Jordi Alba, jugador del Barça | FC Barcelona
El Barça ja hauria triat el relleu de Jordi Alba
Notícia: El Barça ja hauria triat el relleu de Jordi Alba
Comparteix
El club blaugrana vol fitxar José Luis Gayà l'any vinent
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El vestidor del Barça estaria ressentit amb Joan Laporta
Notícia: El vestidor del Barça estaria ressentit amb Joan Laporta
Comparteix
Els futbolistes blaugranes estarien sorpresos pels alts salaris que rebran Kessié i Christensen

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa