Puyol tornarà al Barça de la mà de Laporta

Ho faria a través de la Fundació i no formaria part del projecte esportiu, segons TV3

Després que a la presentació del projecte esportiu de Joan Laporta durant la campanya electoral Rafa Yuste insinués el retorn de Carles Puyol a l’estructura del club, a poc a poc es va confirmant la forma amb la qual es donarà la seva arribada a can Barça. Malgrat que la directiva el volia al projecte esportiu, Puyol preferiria entrar a través de la Fundació del Futbol Club Barcelona, per apostar per projectes solidaris i socials, segons ha informat Esport3.

Tant Carles Puyol com la seva dona, Vanesa Lorenzo, tindrien diversos projectes en ment que considerarien oportú vehicular-los a través del Barça. Serien tots de caire benèfic i per això la fórmula adequada seria accedir a partir de la Fundació, que està destinada a ocupar-se d’aquests assumptes.

A més a més, i sempre segons Esport3, hi ha altres cares conegudes que tornarien o entrarien per primera vegada al club mitjançant la Fundació. És el cas de Marta Segú, exdirectora en la primera etapa de Laporta a l’entitat, l’economista i amic del president, Xavier Sala-i-Martin, i el polític i escriptor Jordi Portabella.

Més informació

Nou comentari