Bartomeu i Tebas, els grans culpables de l’adeu de Messi segons Laporta

El president del Barça s'ha explicat en roda de premsa

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, ha comparegut en roda de premsa per explicar els motius de l’adeu de Leo Messi. De forma clara i manifesta, ha assenyalat Josep Maria Bartomeu, president de l’entitat blaugrana entre el 2014 i el 2020, i Javier Tebas, president de LaLiga, com a màxims responsables d’aquest final del millor jugador de la història del Barça. De fet, ha deixat clar que “el Leo volia renovar i nosaltres volíem que es quedés”.

Respecte a Bartomeu, ha insistit en moltes ocasions que s’ha arribat a aquesta situació perquè l’anterior junta directiva ha deixat una herència nefasta. “La seva gestió calamitosa ha deixat el club de tal forma que hem hagut de prendre aquesta decisió”, ha aclarit Laporta. El president blaugrana ha estat molt contundent: “No m’agrada anar repetint que hem rebut una herència nefasta, però és que un cop hem tingut l’auditoria hem vist que passàvem de Guatemala a Guatapeor.

D’altra banda, Tebas també ha quedat assenyalat. De la mateixa manera que ja havia fet en altres ocasions, Laporta ha lamentat les mesures de LaLiga en relació amb el fair play financer. “No vull generar falses esperances. La negociació s’ha acabat i no podem inscriure Messi pel límit salarial que tenim”, ha explicat. L’única solució que ha proposat Tebas ha estat l’acceptació d’un contracte amb CVC a canvi “d’hipotecar” els drets televisius del Barça durant cinquanta anys, cosa que Laporta ha deixat clar que no farà perquè “el club està per sobre de tot”.

Més informació

Comentaris

  Gecko Agost 6, 2021 12:05 pm
  Molt d'acord amb en Laporta, però calia portar a col·lació la República de Guatemala ?
  un partell de mal nascuts Agost 6, 2021 12:06 pm
  l'herència del bartomeu, i sense oblidar el rosell, que és qui va començar, a arruïnar el club, els titelles de grupo godo, van executar les ordres rebudes del grupo godo. Tothom sap, que el tebas és un feixista i un madridista, i que farà sempre el que pugui, per perjudicar el FC Barcelona
  Ferran Agost 6, 2021 12:18 pm
  TEBAS tú no TE VAS porque la ultraderecha ampara y a poya sus secuaces.
  La Guineu sense Carasseta Agost 6, 2021 12:25 pm
  Del que diguen no el cregués res i del que Vergés la mitat. Ací han fet desaparèixer un conill, estaba tot pactat.
   Doctor Strangelove Agost 6, 2021 8:58 pm
   Crec que els seguidors de l equip de l,Ovrebo teniu una mena de retard mental! I es veu en els vostres comentaris, tirant llarg servirieu només per recollir brossa! Doc.
  Jaux Agost 6, 2021 3:34 pm
  Pot el Barça jugar a la lliga francesa o anglesa i renunciar a la espanyola?
   JordiT Agost 6, 2021 7:08 pm
   començant des de les categories mes baixes.
   Víctor, emprenyat. Agost 6, 2021 8:05 pm
   Tant de bo!
  Tonet Agost 6, 2021 3:35 pm
  Collons ,he sentit dir al president que "Messi" es volie quedar ,pues no ho ha demostrat pas!! Si tan estimame el BARÇA. Ja sa vist .
  falco Agost 6, 2021 5:34 pm
  Algu ha pensat en fer entre tots els que estimem al barça un fons solidari per que el refloti lo mes aviat posible?La forma juridica no la se pero si que tohom posisi el que volgui
   JordiT Agost 6, 2021 7:12 pm
   és una pregunta sarcàstica, veritat?. Quant cobra el jugador que menys cobra? Que el Barça es solucioni els seus propis probemes.
  JMMR Agost 6, 2021 6:36 pm
  Excuses de mal pagador. Mantenen en Koeman, sobretot Xavi no!, fitxen el kun Aguero, van darrera del Florentino amb la merda de la seva superlliga, no denuncien en Bertomeu, no li volen pagar un milió a en Ilaix i li paguen sis al kun.... Ara fa fora en Messi trencant l'acord. Serà bonic veure jugar en Coutinho, Dembelé, Griezman, de Pay... dirigits per en Koeman. Il·lusionant! Crec que seria el moment de dimitir i deixar pas a uns altres.
  Tano Agost 6, 2021 6:43 pm
  Els dos fantasmes més perillosos.
  Luisnomeacuerdo Agost 6, 2021 11:26 pm
  Poco a poco iremos derribando todos los estamentos creados por los fascistas independentistas para intentar destruir el reino de España. El Barcelona fc era uno y esta en las últimas , lo siguiente será las gasolineras per la repugblica.
  Claro claro Agost 7, 2021 3:27 am
  Como la Lola Flores! Juajuajuajua Juajuajuajua! Zi me queréis poner un euro cada uno para que me quede... Manda huevos! Anda y que se pire el pu... pesetero con la de millones de euros que el Barça le ha pagado, que mínimo que hiciera el un esfuerzo sin pasar por su padre!
  Manel Ferrer Agost 7, 2021 1:14 pm
  Les juntes directives avalen per ser directius. De què serveix avalar si el Barça està a bancarrota?

Nou comentari