Bartomeu es nega a declarar a comissaria

Masferrer i Gómez Ponti prenen la mateixa decisió

L’expresident del Barça Josep Maria Bartomeu, la seva mà dreta Jaume Masferrer i el cap dels serveis jurídics Román Gómez Ponti s’han negat a declarar a comissaria, acollint-se així al seu dret de no fer-ho. Tots tres, detinguts a la comissaria del districte de les Corts de Barcelona, estan investigats pel cas BarçaGate, com també ho està el CEO del club, Òscar Grau.

D’aquesta manera, s’espera que no parlin fins demà dimarts 2 de març davant de la jutgessa. Aquesta ha estat la decisió que han pres Bartomeu, Masferrer i Gómez Ponti, aconsellats pels seus respectius advocats. Pel que fa a Grau, la seva decisió no ha transcendit.

Una de les incògnites principals que queden per resoldre és saber on passaran la nit. Si haguessin declarat, ho haurien fet a partir de les 18:30h, així que el més probable és que s’haguessin hagut de quedar a comissaria. Tanmateix, aquesta decisió que han pres pot agilitzar la seva detenció i podrien arribar a dormir a casa seva. En qualsevol cas, serà decisió de la jutgessa i demà sí que hauran de declarar davant d’ella.

Més informació

Comentaris

  Ricard Març 1, 2021 8:48 pm
  Ha aparegut un twit del compte oficial de KFC en fotent-se del President Bartomeu. Un cop més els castellans solen tenir molta gràcia per ridiculitzar catalans. Jo vull recordar que el Sr. Bartomeu ex-President del FC Barcelona, una de les institucions més importants de Catalunya, i de la qual ens beneficiem tots, també els castellans. També vull recordar que un altre ex-President, Sandro Rosell, va passar quasi DOS ANYS a presó per ser finalment absolt. Personalment no m'agraden cap dels dos, però la meva opinió és totalment insignificant. L'important és que el Sr. Bartomeu és una persona innocent fins que no sigui foralment condemnat. Històricament moltes persones vinculades al FC Barcelona han vist la seva vida destrossada per accions dels castellans. Fins i tot a un President el van afusellar hores després de la seva detenció, sense judici. Jo m'atreveixo a demanar als castellans que siguin més delicats en els seus comentaris suposadament divertits, ja que els catalans no estem per massa bromes. Si és provada la seva culpabilitat ja podran fer la conyeta. Però fins aleshores millor que no tornin destacar per la seva provada mala llet (i sóc suau).
   Sou un ñordo? Març 1, 2021 9:18 pm
   I vós, en nom de quins catalans parleu? Perquè jo soc catalana de soca-rel i penso que el tal Bartomeu és un xoriço absolut, digne alumne de l'altre corrupte llepaculs de les espanyes, Rosell, que , segons el meu parer, encara hauria de ser a la presó per molts anys. Sobretot per ser un enemic de la llibertat de Catalunya. O sigui que, no parleu en nom dels catalans perquè això ho solen fer els colonos ciudadanos. O ho sou vós, un ñordo d'aquests?
    Ricard Març 1, 2021 11:08 pm
    Suposo que té comprensió lectora. Suposo que ja li sembla bé que un forani, i a sobre una empresa privada que li pretén vendre pollastre fregit, li digui a vostè que un català és un delinqüent abans de provar-se res. Suposo que li sembla bé que el persegueixin només pel fet de ser català. Si respon si a tot això doncs sí, som de països diferents.

Nou comentari