Els Mossos haurien trobat proves transcendentals del Barçagate

Documents descoberts a casa de Jaume Masferrer provarien la culpabilitat de l'anterior junta directiva del club

Els Mossos d’Esquadra haurien trobat proves gairebé concloents que l’escàndol de les xarxes socials al Futbol Club Barcelona, conegut com a Barçagate, va ser obra de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu, segons ha informat l’agència EFE. A partir de l’escorcoll a casa de Jaume Masferrer, mà dreta de l’expresident blaugrana durant la seva etapa al capdavant del Barça, haurien trobat documents en els quals se certificaria que els comptes de Twitter des dels quals es creava un estat d’opinió favorable a Bartomeu eren coneguts des del club blaugrana.

Concretament, els Mossos haurien trobat arxius a casa de Masferrer en els quals apareixien el nom de quatre comptes de Twitter des dels quals es menyspreava, s’insultava o es faltava el respecte a aquelles persones o entitats que consideraven contràries a la gestió de Bartomeu. Cal recordar que això incloïa llegendes del Barça, com Josep Guardiola o Xavi Hernàndez, jugadors en actiu en aquell moment, com Gerard Piqué o Leo Messi, periodistes i fins i tot agents de l’independentisme, com l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). D’aquesta manera, la junta directiva de Bartomeu hauria utilitzat diners del club per satisfer un interès personal, danyant altres actius del Barça.

Els Mossos també haurien trobat altres proves en les quals quedaria demostrat que Jaume Masferrer tramava una estratègia des de dins del club per millorar l’estat d’opinió sobre la junta directiva i sobre el president Bartomeu. Tot plegat conforma un escenari força complicat per als antics dirigents del Futbol Club Barcelona. Cal recordar que Masferrer i Bartomeu van ser citats a declarar a finals de juny, però que aquella data es va haver de modificar i encara es desconeix quan hauran de tornar a passar per davant de la jutgessa. Ja ho van fer quan van ser detinguts, però en aquella ocasió es van acollir al seu dret de no parlar.

Més informació

Comentaris

  ciutadà Setembre 14, 2021 8:08 am
  Totes les noticies que ens forneixen els mitjans de comunicació s'han de cpnsiderar, d'entrada, falses. Tanmateix aquesta pot ser certa.
  de moment una nit a la preso Setembre 14, 2021 8:30 am
  el titella del grupo godo va fer i desfer per fer l'impossible, per destrossar, arruïnar el club, socialment, esportivament i sobretot econòmicament, ara tot això ho va començar el rosell
  JMMR Setembre 14, 2021 3:34 pm
  i?

Nou comentari