Món Esport
Barça-Sevilla a les semifinals de Copa
  • CA

El Barça ja coneix el seu rival per a les semifinals de la Copa del Rei. Serà el Sevilla, que ve d’eliminar l’Almeria als quarts de final. Cal recordar que aquesta eliminatòria és l’única que es juga a anada i tornada en tot el torneig. El primer partit serà la setmana vinent, dimecres 10 de febrer a les 21:00h al Sánchez Pizjuán, i el segon el dimecres 3 de març a les 21:00h al Camp Nou.

Els precendents més recents del Barça amb el Sevilla no conviden a l’optimisme. La darrera vegada que ambdós equips es van enfrontar va ser a principis d’octubre, en una de les primeres jornades de Lliga, i els andalusos van aconseguir empatar a un gol amb els catalans, oferint a més molta resitència.

L’altre eliminatòria enfrontarà Athletic Club i Llevant. A priori, els bascos haurien de ser els favorits, i més encara tenint en compte el seu idi·li amb aquesta competició. Tanmateix, els valencians s’estan erigint com l’equip revelació de la Copa. L’anada es jugarà a San Mamés i la tornada al Ciutat de València.

El sorteig s’ha celebrat a la Ciutat del Futbol de las Rozas, Madrid, a la sala Luis Aragonés. Ha estat presentat per Saúl Ramos i la mà innocent que ha determinat els enfrontaments ha estat Aritz Aduriz, llegenda de l’Athletic Club i exjugador d’equips com el València o el Mallorca, qui ha destacat la “temporada irregular” del Barça, però l’ha considerat el favorit.



Més notícies
Roberto Soldado, davanter del Granada | Europa Press
Els greus insults de Soldado a Koeman per haver celebrat els gols de la remuntada
Notícia: Els greus insults de Soldado a Koeman per haver celebrat els gols de la remuntada
Comparteix
"Ets un pallasso, un subnormal i et falta humiltat", va dir el davanter del Granada al tècnic blaugrana
Griezmann celebra un gol al Nuevo los Cármenes | Europa Press
La recompensa de creure-hi fins al final (3-5)
Notícia: La recompensa de creure-hi fins al final (3-5)
Comparteix
El Barça es classifica per a la semifinal de la Copa en una nit èpica a Granada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa