El Barça passa per sobre del Zalgiris i segueix líder d’Eurolliga (96-73)

El Barça no va donar cap opció al Zalgiris Kaunas al Palau Blaugrana. Sarunas Jasikevicius va retrobar-se amb el seu exequip en un partit on els blaugranes es van imposar per 96-73. Els locals van guanyar els parcials de tots els quarts i van anotar un total de catorze triples. Aquest triomf manté els culers com a líders de l’Eurolliga empatats a victòries amb el Reial Madrid.

L’únic moment en què el Barça va patir una mica va ser el començament del partit, on el Zalgiris Kaunas va aconseguir un petit avantatge de sis punts. No obstant això, els blaugranes van redreçar el rumb ràpidament amb un parcial de 13-2 liderat per Pierre Oriola i Kyle Kuric. Els locals guanyaven per 24-17 al final del primer quart.

Els lituans van aconseguir que la diferència no s’ampliés durant els primers minuts del segon quart. No obstant això, els blaugranes van tornar a colpejar el seu rival amb un parcial de 18-7 gràcies a una bona defensa que va propiciar les pèrdues de pilota i el desencert dels visitants. L’equip de Sarunas Jasikevicius dominava el marcador al descans amb un avantatge de catorze punts (52-38).

El Zalgiris Kaunas ha tornat a estar a prop d’entrar al partit i ha reduït la diferència al marcador fins als onze punts. Però els visitants han patit una sequera de tres minuts sense anotar cap al final del tercer quart. El Barça ha aprofitat aquest sotrac dels lituans per sentenciar el partit amb dos triples que han ampliat el seu avantatge fins als dinou punts.

L’últim quart ha estat una festa pel Palau Blaugrana. El fet més destacat ha estat el debut de Rafa Villar amb el primer equip, jugador de tan sols 17 anys que ha anotat el primer triple que ha llençat. Qui també ha fet el seu primer triple és Michael Caicedo, una altra joia del planter blaugrana que té 18 anys.