Món Esport
El Barça s’exhibeix al camp del Reial Madrid (1-3)
  • CA

El Barça no ha donat cap opció al Reial Madrid i s’ha imposat per 1-3 a la Ciutat Esportiva Alfredo di Stéfano. L’equip de Jonatan Giráldez ha assegurat el triomf als primers minuts de partit gràcies a un doblet de Martens i un gol d’Irene Paredes. Les catalanes continuen com a líders amb nou punts d’avantatge sobre el segon classificat, la Reial Societat.

Les blaugranes han resolt el partit als primers 23 minuts. Només començar, Rolfö ha enviat una centrada a Martens des de la dreta. L’holandesa ha hagut de rematar fins a tres vegades seguides per aconseguir obrir el marcador després de dues aturades de Misa. Deu minuts després, Martens ha estat l’encarregada de fer l’assistència del segon gol. L’extrem ha servit un córner que ha rematat Irene Paredes al fons de la xarxa.

Tot seguit, Hansen ha enviat una gran passada en profunditat per Martens, que ha arribat a l’àrea rival amb avantatge i ha batut la portera local amb un xut molt potent. La neerlandesa ha signat un inici magistral amb dos gols i una assistència. Misa ha salvat el Reial Madrid d’un càstig encara més gran abans del descans. La portera local ha fet dues grans aturades davant els xuts de Caroline Graham i Marta Torrejón.

Les madrilenyes han retallat distàncies just després del descans. Asllani ha batut Sandra Paños amb una rematada acrobàtica després d’una centrada al segon pal de Lucía. El Barça no ha mostrat massa inquietud després d’encaixar el gol i ha seguit buscant la porteria rival. Irene Paredes ha estat a punt de fer el quart al minut 65, però la seva rematada de cap ha marxat alta per ben poc. Seguidament, l’àrbitre ha anul·lat un gol a Crnogorcevic. Cap al tram final del partit, el Reial Madrid ha crescut una mica en veure’s amb alguna opció de puntuar. Les blanques han disposat d’alguna ocasió durant els últims minuts, però Sandra Paños ha estat molt encertada per neutralitzar les oportunitats de Cardona i Esther. Finalment, es blaugranes han assegurat el seu tretzè triomf en tretze partits sense gaire problemes.



Més notícies
Sergio Busquets, jugador del Barça | FC Barcelona
Quan i on veure l’Osasuna – Barça
Notícia: Quan i on veure l’Osasuna – Barça
Comparteix
Els blaugranes no poden perdre més punts si volen seguir a prop de la zona alta de la Lliga
Albert Benaiges, extècnic de la Masia
Surten a la llum els abusos i vexacions que hauria comès Albert Benaiges
Notícia: Surten a la llum els abusos i vexacions que hauria comès Albert Benaiges
Comparteix
Els alumnes expliquen que els obligava a despullar-se i els hi ensenyava el penis

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Espectador a desembre 12, 2021 | 22:24
    Espectador desembre 12, 2021 | 22:24
    El Barça femení es l'equip que dona prestigi mundial al Barça en aquests moments.Ja es hora de potenciarles al máxim, destinant un presupost digne a aquesta secció.Tant sols si dediquen 6 millions d'euros d'un presupost de 1000 millions que tenía el club.Vergonya !!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa