Món Esport
Quan i on veure l’Osasuna – Barça
  • CA

El Barça afronta un partit força complicat al camp de l’Osasuna aquest diumenge. Tot i la dificultat del duel, no hi valen excuses per l’equip de Xavi Hernández. El conjunt blaugrana necessita redreçar el rumb a la Lliga de forma urgent. Ara mateix, els culers estan a setze punts del lideratge que ostenta el Reial Madrid i a sis punts de la zona Champions.

Els catalans travessen ara mateix el seu primer sotrac des de l’arribada de Xavi Hernández a la banqueta. El Barça acumula dos partits seguits perdent. El primer d’ells va ser davant el Betis al Camp Nou per 0-1. Seguidament, els blaugranes es van veure clarament superats pel Bayern de Munic en un partit que va acabar amb un resultat de 3 a 0 i l’eliminació dels barcelonistes de la Champions. El partit contra l’Osasuna hauria de servir als culers per trencar aquesta mala ratxa i aconseguir el seu segon triomf fora de casa d’aquesta Lliga.

La llista de baixes del Barça ha augmentat de cara a aquest partit i està formada pels següents jugadors: Memphis Depay, Ansu Fati, Martin Braithwaite, Pedri, Jordi Alba, ‘Kun’ Agüero i Sergi Roberto. Davant les nombroses baixes a la davantera, Xavi Hernández haurà d’improvisar el seu onze. Aquesta podria ser l’alineació blaugrana per visitar l’Osasuna: Ter Stegen; Araujo, Piqué, Eric García, Dest; Nico, Busquets, Frenkie de Jong; Dembélé, Luuk de Jong i Gavi.

El partit que enfrontarà el Futbol Club Barcelona i el Bayern de Munic, corresponent a la dissetena jornada de la Lliga Santander, es disputarà avui 12 de desembre a El Sadar a les 16:15 h. Es podrà veure a través de Movistar LaLiga i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi Hernández, molt dolgut pel cas Albert Benaiges
Notícia: Xavi Hernández, molt dolgut pel cas Albert Benaiges
Comparteix
L'entrenador del Barça considera inadmissible que estigui instaurada la derrota al seu equip
Albert Benaiges, extècnic de la Masia
Surten a la llum els abusos i vexacions que hauria comès Albert Benaiges
Notícia: Surten a la llum els abusos i vexacions que hauria comès Albert Benaiges
Comparteix
Els alumnes expliquen que els obligava a despullar-se i els hi ensenyava el penis

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa