Món Esport
Surten a la llum els abusos i vexacions que hauria comès Albert Benaiges
  • CA

La llista de testimonis que denuncien abusos sexuals per part de l’extènic de La Masia Albert Benaiges no parà d’augmentar. El diari Ara va ser el primer a parlar amb un centenar d’exalumnes de l’Escola Barcelona que han denunciat les pràctiques abusives per part de l’exentrenador quan era professor d’aquest centre educatiu. Un dia després, RAC 1 també ha tingut accés a una sèrie de testimonis que relaten els abusos per part de Benaiges.

Els exalumnes asseguren que l’extècnic entrava als vestidors constantment quan ells s’estaven dutxant amb l’excusa que volia supervisar que tothom seguís les normes d’higiene. Un dels testimonis afirma que una nena va recriminar-li la seva actitud i Benaiges va respondre amb una gran empipada i obligant les alumnes a acabar de canviar-se fora del vestidor. Altres veus també manifesten que va obligar a despullar-se dues noies al vestidor dels nens quan les va enxampar fent una bajanada.

D’altra banda, els denunciants asseguren que al començament del curs triava un alumne de cada sexe i els obligava a despullar-se davant la resta de la classe per explicar com havien de netejar-se. Els testimonis asseguren que mentre això succeïa el professor tocava les parts íntimes dels nens.

Un altre fet que han denunciat diversos testimonis és l’actitud de Benaiges quan es trobava a soles amb un o dos nens. Els exalumnes asseguren que ensenyava el penis als alumnes i els incitava a masturbar-se. Alguns d’ells expliquen que els obligava a torcar-li el penis. Fins i tot, uns altres relaten que durant unes colònies va agafar un nen a banda i el va animar a masturbar-se mentre veien una pel·lícula porno. Aquesta mateixa pràctica la va repetir quan va convidar alguns alumnes a casa seva segons altres testimonis.

Tots els denunciants asseguren que l’escola no feia res perquè Albert Benaiges tenia molt bona reputació al centre pel fet de ser entrenador de La Masia. Un grup d’exalumnes del centre educatiu ja han presentat una denúncia contra l’exprofessor i durant els pròxims dies ho podrien fer més persones segons el diari Ara. El Mossos d’Esquadra han confirmat l’existència d’aquestes denúncies.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi Hernández, molt dolgut pel cas Albert Benaiges
Notícia: Xavi Hernández, molt dolgut pel cas Albert Benaiges
Comparteix
L'entrenador del Barça considera inadmissible que estigui instaurada la derrota al seu equip
Albert Benaiges, en arxiu | Rakuten Sports
Benaiges, extècnic de la Masia, hauria abusat de menors durant vint anys
Notícia: Benaiges, extècnic de la Masia, hauria abusat de menors durant vint anys
Comparteix
Segons el diari Ara, l'exentrenador del futbol formatiu del Barça hauria abusat de menors a l'Escola Barcelona

Comentaris

  1. Icona del comentari de: omega a desembre 11, 2021 | 16:27
    omega desembre 11, 2021 | 16:27
    Pecats espirituals, carnals, capitals... Volen ser competitius?
  2. Icona del comentari de: Justicia a desembre 12, 2021 | 08:48
    Justicia desembre 12, 2021 | 08:48
    Un 0 monumental per TV3, bressol de periodístes ètics, no pot ser què montin a TV3, canal 3/24, cada mitja hora un judici paral.lel. Senyors periodístes de TV3, en aquest pais TOTHOM ES INNOCENT FINS QUÈ ES DEMOSTRI EL CONTRARI. Aquí no s'ha demostrat res, només les versions d'una banda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa