Vintè triomf consecutiu del Barça (0-4)

Sense aturador i ja pensant en el City. El Barça ha derrotat a domicili al Rayo Vallecano (0-4) en la jornada 27 de la Lliga Iberdrola, i d’aquesta manera, les culers mantenen intacta la seva trajectòria a la Lliga Iberdrola: 20 partits jugats, cap empat, cap derrota, i 20 victòries.

Pensant en el partit de Champions de dimecres, Cortés ha fet rotacions. La mateixa Crnogorčević ha obert el marcador al minut 15 de partit, seguit d’un altre gol passada la mitja hora d’Oshoala. El Barça ha seguit amb la dinàmica, però no li ha valgut per fer el tercer abans de la mitja part.

Deu minuts després de la represa, Hamraoui ha fet el tercer després d’una gran combinació de les de Lluís Cortés. Les blaugrana podrien haver fet molts més gols, però Larqué, la portera del Rayo, ha intervingut en diverses ocasions i ha evitat un resultat més ampli. Així i tot, Martens, al minut 88, ha acabat d’arrodonir el resultat 0-4.

Amb aquest resultat, el Barça arriba en les millors condicions possibles al duel davant el Manchester City de quarts de final de la Champions League. Les blaugrana juguen l’anada aquest pròxim dimecres, a dos quarts d’una del migdia, davant les angleses al Johan Cruyff.