Koeman se n’alegra de les paraules de Laporta

El tècnic holandès ha reconegut que es reunirà amb el president en els dies vinents

Ronald Koeman ha valorat positivament les paraules de Joan Laporta en la seva presa de possessió. El tècnic holandès ha reconegut que “és important” que hi hagi president, i les paraules de Laporta li “donen confiança” per continuar treballant tal i com ha fet fins ara. Però sobre el seu futur, l’holandès reconeix que tot pot canviar si de cop els resultats no arriben.

Així i tot, Koeman no ha volgut entrar a analitzar noms. Preguntat per Haaland, l’entrenador del Barça ha respost: “no és un moment de parlar d’un jugador que no és el nostre per respecte al seu club”. I ha afegit que no li agrada que se’n parli. El tècnic holandès creu que l’equip “s’ha de concentrar en el partit de demà”, i que ja es parlarà “les pròximes setmanes” dels jugadors que poden arribar en un futur.

Sobre aquest afer, Koeman ha anunciat precisament que la setmana vinent hi haurà reunions amb Laporta per a tractar el futur immediat del club: “Després del partit de demà tenim una aturada, i aleshores hi haurà temps per parlar sobre el futur de l’equip”.

Més informació

Nou comentari