Última estació: Göteborg! (2-1)

Les dones del Barça superen el PSG i jugaran la final de la Champions League

El partit feia olor de dia gran, amb 981 aficionats a la graderia del Johan Cruyff, i les dones del Barça han sortit a l’alçada d’allò que s’esperava d’elles. Al minut 8 Martens ha avançat les blaugranes després d’una passada en profunditat de Leila que la neerlandesa ha sabut aprofitar. Aquest gol només ha servit per assentar a les de Lluís Cortés al partit, i el domini s’ha fet tan aclaparador que ha caigut el segon. Martens ha estat, un altre cop, l’encarregada de tocar la glòria.

En aquest punt tot semblava encarrilat, però un embolic dins de l’àrea s’ha saldat amb un gol del PSG. A la sortida d’un córner, Leila no ha sabut allunyar el perill i Katoto, per les franceses, ha escurçat distàncies. Aquest cop de sort ha servit de revulsiu per a les parisenques, que han dominat el joc durant tot el temps restant a la primera part.

La represa ha començat amb el ressò de la polèmica arbitral que va tenyir el partit d’anada. La portera del PSG ha perdut la pilota i s’ha vist obligada a fer caure a Alèxia dins de l’àrea. La col·legiada, però, ha assenyalat córner. La segona meitat ha assolit un ritme d’anada i tornada trepidant, amb Bachmann per part de les franceses, i Torrejón per part de les catalanes com a principals protagonistes.

Els últims minuts han estat una muntanya russa d’emocions per a les dones del Barça que, tot i el risc evident d’encaixar un gol que les hauria deixat fora de la final, han seguit buscant el tercer. Destaca per sobre de totes una oportunitat desaprofitada per Oshoala. Així i tot, quan la col·legiada ha assenyalat el final del partit, l’alleugeriment, primer, s’ha fet evident. Ràpidament aquesta sensació ha deixat pas a l’eufòria: a Göteborg, el 16 de maig, el Barça jugarà la final de la Champions davant el Chelsea o el Bayern de Munich.

Més informació

Nou comentari