“Nosaltres no tenim temps per a estar tristos. Després d’una derrota com la del dijous ens veiem obligats a guanyar”. Amb aquesta contundència, d’altra banda també contundència lògica a causa del moment, Ronald Koeman va encertar la roda de premsa prèvia al partit davant el València.

El tècnic blaugrana, que no podrà asseure’s a la banqueta a conseqüència de la targeta vermella que va veure davant del Granada, ha reconegut que han estat treballant en els errors comesos en l’últim matx. Tot i això, l’holandès també s’ha mostrat confiat en el fet que aquest equip podrà revertir la situació.

I la primera prova no ha trigat pràcticament res a arribar. Avui, tres dies més tard del duel davant els andalusos, el Barça juga a un dels escenaris que sempre ha ofert més guerra, i tot i que els valencians es troben en hores baixes -sis punts els separen de la zona de descens- els de Javi Gracia sempre poden complicar la vida als de Koeman. I una relliscada, a hores d’ara, seria mortal.

Després de les victòries d’Atlètic i Reial Madrid, més complicades del què es podria preveure, els blaugranes no s’han deixat res a Barcelona. El tècnic holandès s’emporta tots els efectius disponibles cap a la capital del País Valencià, i els únics que es queden a casa son Ansu Fati, Coutinho i Braithwaite, lesionats.

Per aquest motiu, l’onze que Koeman podria disposar d’entrada a Mestalla podria ser: Ter Stegen; Mingueza, Piqué, Lenglet; Dest, Busquets, de Jong, Pedri, Jordi Alba; Leo Messi, Dembélé.



Més notícies
Marco Asensio, jugador del RMCF | Europa Press
El Madrid pateix més del necessari per superar l’Osasuna (2-0)
Notícia: El Madrid pateix més del necessari per superar l’Osasuna (2-0)
Comparteix
Els blancs segueixen depenent d'ells mateixos per guanyar la Lliga
Oblak, porter de l'Atlètic de Madrid | Atlético de Madrid
Polèmica arbitral en la victòria de l’Atlètic contra l’Elx
Notícia: Polèmica arbitral en la victòria de l’Atlètic contra l’Elx
Comparteix
Oblak, porter matalasser, tenia els peus avançats quan s'ha llençat un penal decisiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa