Messi rebrà la vacuna xinesa abans de disputar la Copa Amèrica

El campionat se celebrarà aquest estiu durant els mesos de juny i juliol

La vacunació contra la Covid-19 avança dia a dia, i Leo Messi també rebrà la seva dosi. Segons ha informat TV3, el crac argentí rebrà la vacuna xinesa abans de disputar la Copa Amèrica. Aquest campionat se celebrarà aquest estiu durant els mesos de juny i juliol amb Colòmbia i l’Argentina com a seus.

En aquest sentit, el president de l’ens, Alejandro Domínguez, ha volgut deixar palès que la vacuna és “una eina més per als jugadors i pel seu entorn”. Domínguez ha afegit: “Aquest equip no està format només pels jugadors, i hem de garantir que tota l’organització tingui l’opció d’estar immunitzada”.

En concret, la vacuna que rebrà el crac del blaugrana serà de la farmacèutica Sinovac Biotech i li faran arribar directament a Barcelona. D’altra banda, la Conmebol obliga que tots els jugadors convocats per jugar la Copa Amèrica han d’estar obligatòriament vacunats.

Més informació

Comentaris

    Anònim Maig 3, 2021 1:01 am
    Aquest xicot, en Messi, sabeu si ja ha après la llengua del país on viu (molt bé, per cert) des de fa tants anys ? Si no és així, aviseu-lo que si vol deixar de ser un inadaptat pot apuntar-se a un curs de català del Consorci per a la Normalització Lingüística

Nou comentari