Món Esport
Quan i on veure la final per la Champions entre Barça i Atlètic de Madrid

El Barça afronta un partit transcendental contra l’Atlètic de Madrid. Aquest duel que serà el primer que aculli el Camp Nou l’any 2022. Els blaugranes poden entrar en la zona Champions de la classificació si guanyen l’equip de Diego Pablo Simeone. Actualment, els catalans estan un punt per sota de les quatre primeres posicions, que són les que donen accés a la màxima competició europea. Precisament, el quart classificat és l’Atlètic de Madrid. Per tant, el guanyador d’aquest matx acabarà la jornada en posicions de Lliga de Campions.

L’equip català no ha estat capaç de guanyar en cap de les dues últimes visites de l’Atlètic de Madrid. Els matalassers van sumar un punt en la temporada 2019-20 en un partit que va acabar 2-2. A més, ambdós equips van empatar sense gols a l’estadi blaugrana el passat curs.

Aquest enfrontament compta amb més al·licients. Ousmane Dembélé podria tornar a jugar al Camp Nou després d’un mes i mig sense fer-ho. El davanter ha entrat en la convocatòria de Xavi Hernández per rebre l’Atlètic de Madrid. Caldrà veure com rep l’afició blaugrana el francès després que aquest hagi decidit marxar del Barça a final de temporada.

A més, el Camp Nou també podrà gaudir per primera vegada en aquest curs de les quatre incorporacions que ha fet el Barça al mercat d’hivern: Dani Alves, Ferran Torres, Pierre-Emercik Aubameyang i Adama Traoré. Tots ells tenen bastants possibilitats de tenir algun minut o, fins i tot, ser titulars. L’onze de Xavi Hernández podria ser el següent: Ter Stegen; Alves, Piqué, Araujo, Jordi Alba; Frenkie de Jong, Busquets, Pedri; Adama Traoré, Braithwaite i Ferran Torres.

El partit que enfrontarà el Futbol Club Barcelona i l’Atlètic de Madrid, corresponent a la jornada 23 de la Lliga Santander, es disputarà avui 6 de febrer al Camp Nou a les 16:15 h. Es podrà veure a través de Movistar LaLiga i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de Gabriel Izcovich.



Més notícies
Antony celebra un gol | Europa Press
Les tres sorprenents alternatives a Haaland que contempla el Barça
Notícia: Les tres sorprenents alternatives a Haaland que contempla el Barça
Comparteix
ESPN revela tres noms que estarien sobre la taula de l'entitat blaugrana
Imatge del Camp Nou | FC Barcelona
El Barça té por al que pugui passar al Camp Nou
Notícia: El Barça té por al que pugui passar al Camp Nou
Comparteix
La directiva blaugrana té por que l'afició estigui més pendent de Dembélé que del transcendental partit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa