Món Esport
Quan i on veure l’Athletic-Barça de Copa

Després d’una setmana de descans, el primer equip masculí del Futbol Club Barcelona torna a la competició. Els blaugranes, però, encara no jugaran cap partit de Lliga, sinó que s’enfrontaran a l’Athletic Club en els vuitens de final de Copa. Ambdós conjunts arriben a aquest duel després d’haver perdut els seus respectius xocs contra el Reial Madrid, però mentre el Barça va lluitar fins al final i va dur el partit a la pròrroga, els bascos no van poder fer res per batre l’equip “més en forma de la Lliga”, com va dir el mateix Xavi abans del clàssic. Per tant, es pot considerar que els culers arriben més motivats que els lleons, si bé aquests podrien aprofitar una victòria contra el Barça per llepar-se les ferides. Cal recordar que aquesta eliminatòria encara es juga a partit únic, així que qui guanyi, passa a quarts.

A més a més, en les darreres hores s’ha parlat ben poc de futbol entre el barcelonisme, ja que el serial de la renovació d’Ousmane Dembélé ha ocupat totes les converses. Amb el convenciment que té el club que el més probable és que el francès no renovi, li demana que marxi en aquest mercat d’hivern per estalviar una part del sou. Xavi s’ha posat d’acord amb la junta directiva i ja ha dit en roda de premsa que Dembélé té dues opcions: o renova, o marxa immediatament. I la sensació és que si no fa cap de les dues coses, serà castigat amb l’abandonament de la dinàmica del primer equip. Per tant, mentre hi hagi aquesta incertesa, no s’espera la presència de l’extrem de Vernon a l’equip. L’alineació de Xavi, doncs, podria ser la següent: Neto; Alves, Piqué, Araujo, Alba; Busquets, Gavi, Pedri; Ferran Torres, Jutglà, Abde.

El partit que enfrontarà el Futbol Club Barcelona i l’Athletic Club de Bilbao, corresponent als vuitens de final de la Copa, es disputarà avui 20 de gener a San Mamés a les 21:30h. Es podrà veure a través de DAZN i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Alèxia Putellas, celebrant el gol de la victòria | Europa Press
‘The Best’ troba la sortida del laberint madridista a temps (1-0)
Notícia: ‘The Best’ troba la sortida del laberint madridista a temps (1-0)
Comparteix
Les blaugranes es classifiquen a la final de la Supercopa amb molta paciència i amb un gol d'Alèxia Putellas, contra el rival que més cara ha plantat aquesta temporada
Dembélé i Xavi, al vestidor del Barça | FC Barcelona
Xavi, molt contundent amb Dembélé: “O renova, o marxa”
Notícia: Xavi, molt contundent amb Dembélé: “O renova, o marxa”
Comparteix
El tècnic egarenc ha volgut enviar un missatge al davanter francès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa