Apel·lació ratifica la vergonyosa sanció a Mapi León

Es perdrà els tres pròxims partits de Lliga, entre els quals hi ha els duels contra el Llevant i l'Atlètic

Mapi León, futbolista del Barça, es perdrà els pròxims tres partits de Lliga a causa de la sanció que se li va imposar ara fa unes setmanes per haver publicat una piulada queixant-se de l’arbitratge rebut en el partit contra el Reial Madrid. Els fets van ocórrer el mes de gener, però no ha estat fins ara que ha estat castigada al respecte.

En primera instància, s’havia suspès cautelarment la sanció a Mapi León i per això va poder jugar els partits de Lliga contra el València i contra el Rayo. Tanmateix, en el darrer duel, contra el Sevilla, la central aragonesa ja no va viatjar per complir el primer dia de càstig. Ara, un cop el Comitè d’Apel·lació ha ratificat la sanció, León es perdrà els partits contra Llevant i Atlètic de Madrid, els dos rivals més forts de la competició, i el Depor.

Al Barça només li queda l’opció de presentar un recurs, però tot sembla indicar que Lluís Cortés no podrà comptar amb una de les futbolistes més importants per donar estructura al seu equip. Es tracta d’un cas sense precedents, amb una sanció elevadíssima, pel simple fet d’haver fet una piulada.

Més informació

Nou comentari