La importància de Sandra Paños

La portera del Barça ha estat decisiva aturant un penal del Manchester City

Que la feina dels porters en el món del futbol és de les més brutes i de les menys espectaculars és un tòpic recorrent. És per això que, quan els encarregats d’aturar els xuts rivals són decisius en els seus equips, paga la pena destacar-ho. Ha estat el cas de Sandra Paños a l’anada dels quarts de final de la Champions League contra el Manchester City. Gràcies a ella, el Barça pot considerar l’eliminatòria encarrilada.

La jugada decisiva de Paños ha arribat a l’inici de la segona meitat. Després del segon gol del Barça, l’àrbitre ha xiulat un penal molt rigorós de Mapi León sobre Hemp. Una diana del City en camp contrari hauria canviat l’eliminatòria del tot, ja que hauria facilitat les coses per a les angleses a la tornada. Tanmateix, la portera blaugrana ha fet una aturada espectacular, posant les mans molt dures i fent una gran estirada al xut de Kelly.

A més a més, també ha estat decisiva en un tram molt curt de la primera meitat en el qual les visitants han tingut dues ocasions de gol. I encara més a les acaballes del partit, quan ha dinamitat qualsevol opció de retallar distàncies del City. Cal dir que Roebuck, portera anglesa, també ha evitat que la golejada del Barça fos major. Amb tot, una exhbició sota pals durant els 90 minuts.

Més informació

Nou comentari