Món Esport
Enxampen Alemany i Cruyff negociant amb el nou possible fitxatge del Barça

Mateu Alemany, director de l’Àrea de Futbol del Barça, i Jordi Cruyff, secretari tècnic del club, s’han reunit amb Sahr Senesie, representant del defensa central del Chelsea Antonio Rüdiger. Les càmeres de Sky Sports han detectat els dos membres de l’entitat blaugrana reunint-se amb Sahr a l’hotel The Barcelona Edition de la Ciutat Comtal. La trobada ha durat més de tres hores i no ha transcendit cap detall sobre aquesta. De fet, Rüdiger no havia sonat gairebé gens com a possible fitxatge del Barça, però aquestes imatges canvien del tot el panorama i se situa com a clar candidat a ocupar l’eix de la defensa blaugrana de la temporada vinent.

Qui és Antonio Rüdiger?

Antonio Rüdiger és un defensa central alemany, nascut a Berlín fa vint-i-nou anys. Es troba en un dels millors moments de la seva carrera, però finalitza contracte amb el Chelsea al final d’aquesta temporada. El Barça està utilitzant la mateixa estratègia que ja li ha funcionat amb el seu company d’equip, Andreas Christensen, i amb el migcampista Franck Kessié, del Milan, i busca l’arribada d’un jugador contrastat de forma gratuïta. Ara bé, aquesta informació també complica el fitxatge d’un altre futbolista que havia aparaulat la seva incorporació al Barça, César Azpilicueta, també del Chelsea, però que una clàusula del seu contracte ha complicat la seva sortida.

Antonio Rüdiger, jugador del Chelsea | Europa Press
Antonio Rüdiger, jugador del Chelsea | Europa Press

Mals presagis per al Barça

La negociació amb Antonio Rüdiger, però, dona dues pistes que poden ser molt negatives per al barcelonisme. Per una banda, indica que el club està interessat en un central, cosa que demostra que el club preveu tenir problemes en aquesta posició. Dels sis que hi ha ara, Óscar Mingueza i Samuel Umtiti tenen un peu i mig fora de l’equip, cosa que no suposa una sorpresa. També és probable que se li busqui una sortida a Clément Lenglet. Això, de totes maneres, continua deixant tres defenses: Eric Garcia, Gerard Piqué i Ronald Araujo. El primer és intocable, però es generen dubtes amb el segon i el tercer. El Barça pot tenir informacions sobre una possible retirada de Piqué o podria donar per perduda la renovació d’Araujo. Caldrà estar atents als moviments dels pròxims mesos.



Més notícies
Jordi Cruyff, director de scouting internacional del Barça | Europa Press
El Barça del ‘dream teen’, a punt de fitxar una perla del Bayern
Notícia: El Barça del ‘dream teen’, a punt de fitxar una perla del Bayern
Comparteix
El jove migcampista Kenan Yildiz hi podria arribar lliure l'estiu vinent
Araujo i Dembélé, durant un partit | Europa Press
Dembélé hauria comunicat als seus companys que es vol quedar al Barça
Notícia: Dembélé hauria comunicat als seus companys que es vol quedar al Barça
Comparteix
El seu agent, Moussa Sissoko, és el principal impediment per a la renovació del davanter francès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa